Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Journalistikkens dag - den 6. januar 2018

Journalistikkens Dag er et nyt arrangement fra Journalisterne i DJ, hvor vi ser på nye tendenser i vores fag og finder løsninger for fremtiden. Kom med! Det er gratis og alle er velkomne.

Journalistikkens dag

Rasmus MP

Journalistikkens dag er også for freelancere. Kom og få ny journalistisk viden og faglig inspiration. Det foregår i København, Rømersgade 17, lige ved Nørreport Station og Torvehallerne. 

Program

10.00 Brunch
Tømmermandsbrunch efter alle kunstens regler.

11.00 Fake news og faktatjek
Et samarbejde på tværs af norske medier dannet en redaktion, der kun leverer faktatjek ud på Norges svar på Ritzau-rullen. Men hvorfor brager faktatjek frem i disse år? Og hvordan gør de i praksis?

12.15 Journalistik er mere end klik
Tre fjerdedele af alle journalister får deres arbejde målt. Vi får eksempler på, hvordan målinger i dag bliver brugt, og et blik ind i fremtiden. Og så tager vi debatten: Hvordan får vi noget godt ud af målemanien?

13.30 Frokost
Lækker sandwich fra den lokale sandwichmager.

14.15 Fremtidens fortælleformer
Nutidens unge siger farvel til de traditionelle medier. Det betyder, at medierne må genopfinde sig selv for at ramme dem. Vi får at vide, hvad man skal gøre fra tre, der har forsøgt.

15.30 Den omvendte Cavling
Komiker Jonatan Spang kommer og uddeler prisen til årets vinder.

16.00 Generalforsamling i Journalisterne i DJ
Vi slutter af med generalforsamling for dem, der er medlemmer af foreningen. Vi håber, du også vil være med til denne del af demokratiet i forbundet.

Praktisk info og tilmelding 

journalistikkens dag

Rasmus MP

Kommentarer