Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Invitation til kommunikatører: fortæl os, hvad I har brug for

Kom med til fokusgruppeinterview og fortæl os, hvad du har brug for af opbakning, efteruddannelse og faglig støtte fra FreelanceGruppen.

Har du lyst til at deltage i fokusgruppeinterview så send en mail NU eller SENEST den 1. oktober 2014 til Marianne Bækbøl på mb@freelancegruppen.dk eller ring på telefon 27 50 57 80.

Er du kommunikatør og freelancer?

Så har vi brug for DIG og DINE input. Vi inviterer til fokusgruppeinterview for kommunikatører, hvor vi kan blive klogere på dine behov for opbakning, efteruddannelse og faglig støtte fra FreelanceGruppen.

Fokusgruppeinterviewet bliver tilrettelagt, så både selvstændige fuldtidskommunikatører og journalister, der arbejder med kommunikation som en bibeskæftigelse, kan komme relevant til orde. Vi vil nemlig gerne vide, hvordan vi kan gøre os lige så relevante for den velkørende kommunikationsforretning som for den nystartede kommunikatør. Derfor er du relevant i fokusgruppen ligegyldigt hvilket niveau, du bedriver kommunikation på.

Du skal sætte ca. 3 timer af til fokusgruppeinterviewet. Vi byder på en forfriskning undervejs, og du kan få transporten betalt. Vi planlægger den konkrete afvikling af fokusgruppeinterviews om kort tid, når vi har overblik over hvem og hvor mange, der har lyst til at deltage, og hvor I placerer jer geografisk i landet.

Har du lyst til at deltage i fokusgruppeinterview så send en mail NU eller SENEST den 1. oktober 2014 til Marianne Bækbøl på mb@freelancegruppen.dk eller ring på telefon 27 50 57 80.

Flere og flere af FreelanceGruppens medlemmer arbejder inden for kommunikation, pr- og marketing. Bestyrelsen har derfor besluttet at arbejde målrettet på, at FreelanceGruppen udgør et attraktivt tilholdssted for denne voksende del af medlemsskaren. Vi ønsker at målrette vores indsatser, så både fuldtids- og deltidskommunikatører oplever, at det er i FreelanceGruppen, at deres behov og ønsker bliver mødt og hørt.

Kommentarer