Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

FreelanceGruppens bestyrelse indkalder til ekstraordinær generalforsamling den 17. april. Der er opstået behov for at vælge et nyt medlem af bestyrelsen og to suppleanter.

Rød fane

Henrik Petit

FreelanceGruppen indkalder til ekstraordinær generalforsamling den 17. april klokken 17. Generalforsamlingen kommer til at foregå i Dansk Journalistforbunds lokaler på Gammel Strand nr. 50 i København.

Indkaldelsen skyldes, at bestyrelsesmedlemmerne Kristina Herlev Wulff og Katrine Nadia Jørgensen har valgt at træde ud af bestyrelsen.

På FreelanceGruppens generalforsamling den 11. marts 2023 blev Agnete Nyboe Andersen valgt som suppleant til bestyrelsen, og hun er nu trådt ind i bestyrelsen.

Da der kun blev valgt én suppleant til den 11 personer store bestyrelse, er det derfor nødvendigt at indkalde til ekstraordinær generalforsamling. Ifølge FreelanceGruppens vedtægter skal dette ske med minimum otte dages varsel.

Forslag fra bestyrelsen

På den ekstraordinære generalforsamling er det både muligt at stille op til bestyrelsen og som suppleant. Der er en ledig bestyrelsespost og to ledige suppleantposter.

Skulle det ikke være muligt at besætte alle poster, stiller FreelanceGruppens bestyrelse forslag om at ændre vedtægterne, så FreelanceGruppen kan fortsætte arbejdet. Forslaget indebærer også, at FreelanceGruppen kan fortsætte arbejdet i perioden uden at indkalde til en ny ekstraordinær generalforsamling, skulle bestyrelsen ende med at udgøre ni personer.

Det endelige forslag vil kunne findes på FreelanceGruppens hjemmeside inden den ekstraordinære generalforsamling. Her vil det endelige program også fremgå.

Fagligt oplæg og sandwich

På den ekstraordinære generalforsamling vil der blive serveret sandwich og lidt at drikke, så de fremmødte medlemmer også får tid til at snakke med hinanden under mere uformelle rammer.

Vi beder derfor alle, der ønsker mad, om at tilmelde sig eventet, så vi ikke ender med at bestille for meget mad.

Derudover vil der være oplæg fra FreelanceGruppens nyvalgte bestyrelsesmedlem Nina Trige Andersen. Hun vil løfte sløret for nogle af resultaterne af den seneste freelanceundersøgelse, som hun har gennemført for Dansk Journalistforbund. 

Om bestyrelsesarbejdet

Vi er en aktiv og glad bestyrelse, der dedikeret arbejder på at forbedre freelanceres og selvstændiges forhold.

Bestyrelsen holder otte-ti heldagsmøder om året, hvor vi regner med, at alle deltager. DJ kompenserer for tabet af arbejdsfortjeneste i forbindelse med møderne med 2684,35 kr. per dag.

Derudover står der i vores bestyrelseshåndbog, at det forventes, at vi lægger yderligere 8 timer om måneden på frivillig basis. Ved projekter og opgaver plejer vi at kunne udbetale tabt arbejdsfortjeneste i et vist omfang for den ekstra indsats.

Opfordrer alle til at stille op

FreelanceGruppen opfordrer alle medlemmer, som er interesserede i at bidrage til det faglige arbejde for freelancere og selvstændige i Dansk Journalistforbund, til at stille op.

Man kan både stille op til valget ved at møde op fysisk eller ved at melde sit kandidatur på skrift. Vælges det sidste, kan man sende sin tekst og en fuldmagt til mb@freelancegruppen.dk eller til et medlem, som kommer til at deltage i den ekstraordinære generalforsamling.

Vi ser frem til en god og kammeratlig ekstraordinær generalforsamling. Vel mødt.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig generealforsamlingen. Man kan møde op på dagen. Ønsker man sandwich, skal man dog tilmelde sig her. 

Kommentarer