Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Hvorfor koster det noget?

Sådan er der sikkert mange, der vil spørge, når vi til efteråret starter kursussæsonen op igen. Her forklarer Bo Sørensen fra kompetence- og aktivitetsudvalget hvorfor.

foto

Jeps. Det er slut med tilskud fra Ophavsretfonden, så det er vores egne kontingentkroner, vi bruger på kurser. Og så er det vel rimeligt, at det er en blanding af fællesskabet og én selv, der betaler for kursusdeltagelse. Det blev i hvert fald vedtaget på generalforsamlingen tilbage i marts.

Heldagskurserne er tilbage

Vi er igang med at sætte et fedt efterårsprogram sammen. I vil finde det samme som før Covid19: Gode heldagskurser med fremmøde. Vi prøver at holde prisen nede, så du skal for eftertiden selv have madpakke og termokaffe med - eller støtte caféen på kursusstederne. Du skal regne med at et heldagskursus koster cirka 400 kr. i brugerbetaling – for en hel dag. Og husk; det kan trækkes fra i dit regnskab - også selvom du ikke har CVR-nummer.

Vi stopper nok ikke med onlinekurser

Vi har lært, at det faktisk er en ret effektiv måde at mødes på. Vi har dog også erfaret, at der er noget, der er lettere end andet at møde online på. Men vi ved, at vi kan nå vores medlemmer helt over til det smukke Hvide Sande med onlinekurser.

Vi ved også, at det kan være svært at koncentrere sig en hel dag foran computeren, så derfor splitter vi onlinekurserne op i to halve dage.

Bliv klogere sammen med andre

Selvom vores undervisere er kloge, kan du også blive inspireret i pauserne. Mange gange er det i pauserne, at vi bliver inspireret af en kollegasnak eller får en kundekontakt. Det skal vi også dyrke. Så derfor laver vi morgenmøder med to hurtige oplæg men med en god pause ind imellem, hvor du kan få lov til at mingle, udveksle ideer og måske give et længe ventet kram til dine gode kolleger i FreelanceGruppen. Det bliver godt.

Fyraften hvornår?

Selvom fyraften er et fiktivt begreb for de fleste freelancere, indfører vi igen de korte oplæg efter arbejdstid - med tid til at drikke en kop kaffe bagefter med de andre der er mødt frem.

Ja, der er stadig webinarer

Det korte webinar er effektivt. Det vil vi også lave, men nok ikke så mange. DJ har en række gode webinarer – vi skal bare huske at holde øje med dem.
Men er der helt specielle emner, der er målrettet freelancere, så laver vi webinarer. Som for eksempel det webinar, vi har den 15. juni, der handler om at få et bedre forhold til sin bank - eller måske skifte bank. Alle kan følge med - også i Hvide Sande.

FØLG MED LIGE HER 

Vi er også spejdere

Vi holder øje med gode tilbud.
Du kan selv holde øje med gode tilbud inde i huset på Gl. Strand. Både DJ og a-kassen laver gode kurser. Men også andre steder er der gode og billige kurser at få.

Denne gang kigger spejderne efter WordPress kurser

WordPress er verdens mest udbredte hjemmesideprogram, og det er muligt at støve gode kurser op, der ikke koster en bondegård

Gratis. Så skal man være på vagt. Det skal du måske også her, men en af Danmarks mest udbredte udbydere af hjemmesideservice laver gode gratis webinarer. Man behøver jo ikke at købe noget. Næste kursus er den 9. juni

 

Webinar #2: Lav en hjemmeside i WordPress - Temaer i WordPress

Billigt. AMU-kurser er billige, fordi vi alle betaler til det gennem arbejdsmarkedsbidrag. Så derfor er det også for alle. Jeg kender to steder der laver gode WordPress kurser – nu igen som fremmøde.
Her er der et 4 dages kursus til 3000 kr. (husk du kan trække udgiften fra) (måske ned til 760 kr, hvis du ikke har papir på din uddannelse)

HER FØRST I AALBORG

Sjællænderne kan nøjes med at tage til Køge med s-toget, for det udbydes også på Køge Campus (og her er det lidt billigere.)

FIND DET HER

Kommentarer