Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Har du været på barsel?

FreelanceGruppens bestyrelse vil gerne undersøge, om du fik penge fra Statens eller FreelanceGruppens barselsfond, mens du var på barselsorlov.

foto

Charlotte de la Fuente Vi vil gerne have, at du udfylder spørgeskemaet, hvis du har været på barsel inden for de seneste tre år.

Freelance-Gruppens barselsfond

 

Siden 2005 har FreelanceGruppen haft en barselsfond, der finansierer kollektive barselslegater til gruppens medlemmer, som afholder barsel. Se barselsfondens vedtægter - og find ud af, hvem der kan ansøge, lige her. 

 

 

Nogle medlemmer har kunnet få penge fra Statens Barselsfond for selvstændige, efter den blev indført pr. 1. januar 2021. Nogle medlemmer har ikke kunnet få penge, fordi de ikke var registrerede med cvr-nummer eller ikke levede op til kravet for indtjening som selvstændig. Disse medlemmer har så haft mulighed for at søge FreelanceGruppens barselsfond.

For at få indsigt i, hvem og hvor mange der har kunnet få penge fra det ene eller andet system, vil vi gerne have dig til at udfylde et kort spørgeskema. Udfyld det, hvis du har været på barselsorlov inden for de seneste tre år. Både hvis du er mand og kvinde.

Resultaterne vil være med til at kvalificere beslutningen om indretningen af FreelanceGruppens barselsfond.

Undersøgelsen kan du finde her:

https://journalistforbundet.dk/freelancegruppen/spoergeskema

Kommentarer