Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Giv et bidrag til FreelanceGruppen

Medlemmer på nedsat kontingent betaler ikke til deres specialgruppe. Nu har du mulighed for at give en frivillig donation til FreelanceGruppen, hvis din økonomi er til det

Frivillig donation

Foto: Jens Panduro Nu kan du give et frivilligt bidrag til FreelanceGruppen

Er du på nedsat kontingent? Så betaler du ikke til din specialgruppe, sådan som DJ’s kontingentstruktur fungerer. Hvis du har lyst til og mulighed for at give et bidrag til FreelanceGruppen, kan du gøre det med en overførsel til DJ’s bankkonto 5471-2286566. Skriv ”Frivillig donation til FLG” i overførslen. Du kan gøre det som et engangsbeløb eller som en fast overførsel hver måned.

FreelanceGruppen er udfordret på økonomien på grund af ændrede regler for brug af ophavsretsmidler til kollektive formål, og fordi mange af vores medlemmer er på nedsat kontingent. Man kan fx søge om at komme på nedsat kontingent, hvis man i en periode har lav indkomst, eller når man går på efterløn eller pension. Nogle af disse medlemmer har selv udtrykt ønske om fortsat at bidrage til deres specialgruppe, og derfor har vi fået oprettet denne mulighed for frivillig donation.

Fra FreelanceGruppens bestyrelse lover vi til gengæld, at hver en frivillig donation går direkte til fagligt arbejde til gavn for fællesskabet.

Kommentarer

Karin Bech

man, 02/12/2024 - 10:10

Og lad os arbejde på, at informere om det - og få ændret det på næste delegeretmøde. Det er også et kæmpe problem for kredsene, at en større og større del af medlemmerne ikke er med til at betale for alle vores gode tilbud.

Siger bestyrelsen nogle ord om det på generalforsamlingen?