Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Generalforsamling og FreelanceFestival aflyst pga. covid-19

Vi har fulgt Sundhedsstyrelsens anbefalinger tæt, og begrunder her, hvorfor vi har valgt at aflyse generalforsamling og FreelanceFestival, der skulle have fundet sted i den kommende weekend på Konventum i Helsingør.

Kære medlem. 

FreelanceGruppens bestyrelse har efter grundig overvejelse og dialog med forbundet besluttet at aflyse gruppens generalforsamling og FreelanceFestival 2020 i Helsingør. 

Vi har fulgt Sundhedsstyrelsens anbefalinger tæt, og begrundelsen for at aflyse er disse: 

Sundhedsstyrelsen har i eftermiddag meddelt, at man ændrer strategi med det formål i højre grad at hindre smittespredning indenlands. Og som del af en faglig organisation har vi et særligt ansvar for at handle moralsk ansvarligt og bl.a. undgå at medvirke til evt. udbredelse af smitte.

Vi ville komme rejsende til fra mange dele af landet – mange af os med offentlige transportmidler – og risikere at bringe virus med os. Det er ikke hensigtsmæssigt, og vi vil kunne blive beskyldt for arrogance og mangel på rettidig omhu.

Alle, der har købt billetter til transport og betalt deltagergebyr til festivalen, vil få beløbene refunderet. Men vi beder alle afvente nærmere information om fremgangsmåde. 

Vi håber også, at I har forståelse for, at aflysningen afføder meget administrativt arbejde i bestyrelsen - bl.a. i forhold til oplægsholdere osv., som skal have besked. Derfor har vi brug for, at I er tålmodige i forhold til kommunikation fra bestyrelsen. Vi gør vores bedste. 

På grund af situationen med covid-19, er det ikke muligt eller hensigtsmæssigt at fastlægge ny dato for generalforsamling, men den siddende bestyrelse arbejder videre. Det er ligeledes uvist, om det vil være muligt at afholde festivalen på et andet tidspunkt.  

Har du spørgsmål, skal du være velkommen til at skrive til forpersonen@freelancegruppen.dk, der vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.  

De bedste hilsener fra bestyrelsen. 

Kommentarer