Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Generalforsamling: Alle praktiske detaljer

På generalforsamlingen er der valg til formands- og bestyrelsesposter, lige som du kan høre formandens beretning. Bestyrelsens forslag til arbejdsprogram og andre forslag, også fra medlemmerne, kommer til afstemning.

Generalforsamlingen bliver afholdt på Kobæk Strand Konference i Skælskør som en del af årets FreelanceFestival, der løber fra den 23. til 25. februar. Selvom du ikke deltager i festivalen, er du naturligvis velkommen til at deltage alene i generalforsamlingen.

Program og dagsorden for generalforsamlingen bliver annonceret her i nyhedsbrevet og på vores hjemmeside.

Vi sørger for digitale materialer. Vil du have papir, skal du printe selv
Alt materiale til generalforsamlingen, som regnskab, budget, udkast til arbejdsprogram m.v. annoncerer vi på hjemmesiden i den kommende tid.
Vi printer ikke materialerne ud. Vil du kunne følge med på papir under generalforsamlingen, anbefaler vi dig derfor at du selv printer og medbringer materialerne.

FreelanceGruppen yder transportgodtgørelse til generalforsamlingen svarende til udgiften ved at rejse på DSB 2. kl. jf. Rejseplanen. Kommer du fra udlandet, hvor du ikke kan bruge rejseplanen, så send en mailforespørgsel til formanden på sfa@freelancegruppen.dk.

Ønsker du ikke at deltage i FreelanceFestival, men kun i generalforsamlingen er det gratis. Det samme er den efterfølgende middag og underholdningen lørdag aften.

Hvis du ønsker at overnatte efter generalforsamlingen er prisen for overnatning & morgenbuffet i delt dobbeltværelse: kr. 795,- Det kræver tilmelding, hvis du spise middag og overnatte. Du tilmelder dig via arrangementskalenderen

Du skal ikke tilmelde dig GF hvis du i forvejen er tilmeldt FreelanceFestival.

Bestyrelsen glæder sig til at møde mange og aktive medlemmer til generalforsamlingen.

Her er den officielle indkaldelse til generalforsamlingen

Generalforsamlingssiden

Kommentarer