Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Generalforsamling 2016

Kom til generalforsamling og få indflydelse. Generalforsamling 2016 løber af stablen lørdag den 5.marts 2016 klokken 13.00.

Generalforsamling

Per Daugaard Bagest fra venstre: Vagn Majland, Michael Christophersen, Morten Bergholt, Martin Hammer, Lene Theill, Marianne Bækbøl, Marie Bille.
Forrest fra venstre: Nina Trige Andersen, Dorte K. Hoffmann, Sus Falch, Ida S. Rosgaard.

På generalforsamlingen er der valg til formands- og bestyrelsesposter, lige som du kan høre formandens beretning. Bestyrelsens forslag til arbejdsprogram og andre forslag, også fra medlemmerne, kommer til afstemning. Kom og deltag i debatten og sæt dit præg på FreelanceGruppens fremtid.

Generalforsamlingen bliver afholdt på Kobæk Strand Konferencecenter i Skælskør, igen som en del af årets Freelanceseminar, der løber fra den 4. til 6. marts. Selvom du ikke ønsker deltage i seminaret, er du naturligvis velkommen til at deltage alene i generalforsamlingen.

Program og dagsorden for generalforsamlingen vil blive annonceret i FreelanceGruppens nyhedsbrev, på vores hjemmeside og i Journalisten.

Alt materiale til generalforsamlingen, så som regnskab, budget, udkast til arbejdsprogram m.v. annoncerer vi på hjemmesiden i den kommende tid.

DJ yder transportgodtgørelse til generalforsamlingen svarende til udgiften ved at tage billigste offentlige transport.

Ønsker du ikke at deltage i Freelance Seminaret, men kun være med til  generalforsamling, spise middag og overnatte i enkeltværelse er prisen kr. 1318,-

Du kan se dokumenter fra tidligere generalforsamlinger her

Bestyrelsen glæder sig  allerede nu til at møde mange og aktive medlemmer til generalforsamlingen.

Kommentarer