Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Fyraftensmøde: Rigtigt valg af videoudstyr

Er du stillbilledfotograf med et ønske om også, at kunne optage levende billeder, er du journalist med et ønske om også, at kunne dokumentere din historie med et videoklip eller er du bare interesseret i, at vide mere om stærke og svage sider ved de forskellige typer af videokameraer, så er dette fyraftensmøde nok noget for dig.

DJ, Gammel Strand 46, 1. sal, 1202 Kbh. K

29. september 2016

Arrangør: FreelanceGruppen

Pris: Gratis og kun for medlemmer af FreelanceGruppen

Kan man få det rigtige resultat med et amatørkamera til nogle få tusinde kroner eller er man nødt til, at investere i et stort professionelt kamera, med en kuffert fyldt med avanceret udstyr?

Under dette fyraftensmøde vil Kim Gude fra firmaet esee fortælle om de enkelte kameratypers egenskaber og til hvilke optagelsestyper de bedst egner sig til. Endvidere vil supplerende udstyr, som fx stativer, lydoptagere og lamper, også blive omtalt. Der vil blive vist eksempler på forskellige kameratyper.

Ofte hører man udtalelser som denne: ”Er historien interessant nok kan den sagtens fortælles med rystende og uklare billeder, mens en uinteressant historie ikke kan blive mere interessant, bare ved at vise den med de flotteste og klareste billeder”. Sådan er virkeligheden desværre/heldigvis ikke.

Hver kameratype rummer sine egne fordele og som professionel fotograf skal man gøre sig klart, hvad det er man vil filme, hvad det skal bruges til og hvor det skal vises.

Efter dette fyraftensmøde vil du have et godt overblik mulighederne, og vil med større sikkerhed kunne vælge det mest optimale udstyr til dine opgaver.

Tilmelding: http://www.conferencemanager.dk/FLG29092016

Der betales et no-show-fee på 200 kr. for arrangementet. Det betyder, at beløbet kun trækkes fra din konto, hvis du melder afbud efter mandag den 26. september eller ikke møder op på dagen.

Kommentarer

Trine Helene Henrichsen

lør, 02/11/2017 - 15:47

Hej!

Kan I ikke gentage dette kursus i 2017?

"Fyraftensmøde: Rigtigt valg af videoudstyr"

Mvh. Trine