Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Frie fugle i frit fald

Erfaringen og teknikken var i orden, men det kneb med hurtigheden, da FreelanceGruppen deltog i DJ Mediecup 2014 i Nørrebrohallen.

Fodbold

Stefan Kai Nielsen

Rubrikken refererer såmænd ikke til freelancernes forhold i almindelighed, men blot til Frie Fugle FC, der ved lørdagens Mediecup i Nørrebrohallen, for det meste, var lige lovligt meget på hælene. Det har såmænd et helt naturlig forklaring, for selv med et par ’låne’ spillere under 30 år, havde holdet den højeste gennemsnitsalder – og det med flere længder. Dansk Journalistforbund kvitterede da også med nogle gode flaske rødvin i erkendelse af dette faktum.

Det er utroligt som alder gør noget ved hurtigheden, så selv med masser af erfaring og teknik kunne Frie Fugle FC ikke stille meget op over for hæren af unge rapfodede modstandere. Resultatet blev en uafgjort, en sejre (uden kamp!) og tre nederlag. Men hvad gør det, når stemningen er god og drikkevarerne er kolde. Drikkevarer som FreelanceGruppens nye formand Sus Falch og hendes mand Mogens var så venlige at medbringe, da de, og som de eneste, kom for at støtte holdet. Frie Fugle FC er ikke vrede over den manglende opbakning – vi er blot skuffet. At DJ havde valgt at lægge det fantastiske arrangement med de mange flotte præmier på en solrig lørdag, hvor det meste af København var ganske ufremkommeligt på grund af VM i halvmaraton, havde helt sikkert indflydelse på, at der var meget få tilskuere.

Hvis det ellers skulle interessere nogen, så slog DR Nyheder i en medrivende finale holdet fra Politiken, og i kampen om bronze besejrede sidste års vindere 3F holdet NotOnMayWatch.

Afslutningsvis vil FreelanceGruppen gerne komme med en opfordring, eller udfordring om man vil, til Dansk Journalistforbund. Hvad med til næste år, at lave to sideløbende turneringer – en for hold med en gennemsnitsalder på under fx 35 år, og en for hold over 35? Så kan frie fugle måske igen flyve højest.

Du kan læse mere om arrangementet på DJs hjemmeside

 

Fodbold

Jens Anders Wejsmark Sørensen DR Nyheder slog i en medrivende finale holdet fra Politiken, og i kampen om bronze besejrede sidste års vindere 3F holdet NotOnMayWatch.

Kommentarer