Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Freelancer i drømmeland – udspændt mellem pligt og drøm

FreelanceFestival 2020 – der foregår 13-15. marts – tager dig med til drømmeland.

FreelanceFestival 2019

Thomas Arnbo FreelanceGruppens FreelanceFestival, 2019. Næste FreelanceFestival er 13-15. marts 2020 på Konventum, Helsingør.

På FreelanceFestival 2020 skal vi fremkalde drømme, suge inspiration og viden, der kan give drømmene vinger. Og vi skal lægge scene til en teaterorkestreret debat om, hvordan vi fjerner forhindringerne - skaber de bedste betingelser for, at drømme bliver til virkelighed. 

Ofte er det en jonglørkunst at drive forretning som selvstændig. Hvornår er det lige, at man falder ned i fordybelsens åndehul, zoomer ind og forfølger drømmen - om at skrive en bog, lave en udstilling, starte et helt nyt medie, rejse ud og lave undersøgende journalistik i et af verdens brændpunkter, eller hvad det nu er, man drømmer om.

Festivalens tema ’Freelancere i drømmeland – udspændt mellem pligt og drøm’ kaster lys over drømmeprojekternes gyldne rum. Her vokser vi, her skaber og genskaber vi vores egen stemme. Drømmeprojekter kan være vigtige meningsskabende ankre i freelancelivet, med til at styrke følelsen af selv at udstikke kursen og bevare styringen med forretningen.

FreelanceFestivalen foregår den 13.-15. marts, 2020, på Konventum i Helsingør.

Tilmeldingen åbner i det nye år! 

Kommentarer

Nicolai

ons, 12/18/2019 - 15:32

Jeg glæder mig til at drømme med alle Freelancerne. Det bliver så godt.

Susanne

ons, 12/18/2019 - 18:43

Glæder mig også til at drømme