Gå til hovedindhold
Bliv medlem

FreelancePrisen 2014

Har du en kunde, der samarbejder med dig og andre freelancere på forbilledlig måde? Så indstil vedkommende til freelancernes eftertragtede hæderspris.

FreelancePrisen 2014

llustration: Jens Anders Wejsmark Sørensen

Nu kan du igen som medlem af FreelanceGruppen indstille en af dine kunder til FreelancePrisen 2014. Det skal være en person, der samarbejder med freelancere på en forbilledlig måde eller yder en indsats til gavn for hele freelanceområdet. Har du en redaktør, en organisation eller anden arbejdsgiver, der i 2013 har givet dig rigtig gode arbejdsvilkår, og som generelt respekterer os freelancere? Så modtager priskomiteen meget gerne din indstilling frem til mandag 13. januar 2014.

Åben og lukket begrundelse

Send din indstilling til jas@freelancegruppen.dk. Den skal naturligvis indeholde navn på kandidaten samt en begrundelse for, hvorfor vedkommende bør have prisen. Derudover skal priskomiteen have en ’lukket’ begrundelse med informationer om, hvor meget, og hvor længe du har arbejdet for vedkommende/mediet samt information om betaling.

Hvis din kandidat bliver en af de omkring fem, som vi nominerer sidst i januar, vil din ’åbne’ indstilling blive lagt på freelancegruppen.dk, så de øvrige medlemmer kan læse med.

FreelancePrisen 2014 uddeles ved en festmiddag på LO-skolen i Helsingør lørdag 1. marts 2014 i forbindelse med vores årlige seminar og generalforsamling.

Priskomitéen består af Jens Anders Wejsmark Sørensen (formand), Annelise Mølvig, Stefan Kai Nielsen og Jette Hvidtfeldt. 

Tidligere vindere

2009: Steen-Lynge Pedersen, TIB / Poul Monggaard, Frisørfaget 

2010: Redaktør Anna-Lise Aaen, Idenyt 

2011: Redaktør Lisbeth Maindal, Ergoterapeuten 

2012:  Redaktør Mogens Tanggaard, Magisterbladet

2013: Forstander Ole Hjuler, Blå Kors Pensionat Taastrup 

Kommentarer