Gå til hovedindhold
Bliv medlem

FreelanceGruppens netværk PingPong er nu også på facebook

FreelanceGruppens virtuelle netværk PingPong, som hidtil har fungeret som en mailliste, hvor medlemmer kan hjælpe hinanden med stort og småt, er nu rykket ind på facebook. Maillisten består indtil videre som hidtil.

pingpong

HAGLUND MARTIN KURT Skriv til dine kolleger på PingPong, når du har brug for kvalificeret sparring

Den nye gruppe på facebook 'PingPong for medlemmer af FreelanceGruppen i DJ' er et supplement til maillisten PingPong, der stadig fungerer som et internt forum, hvor medlemmer af FreelanceGruppen hjælper hinanden, giver gode råd og debatterer faglige og fagpolitiske emner. Den nye facebookgruppe er oprettet og administreret af FreelanceGruppens bestyrelse.

Facebookgruppen er oprettet på baggrund af et ønske om et forum på facebook for fagpolitisk debat om emner relateret til DJ og freelanceres og selvstændiges vilkår. 

To facebookgrupper
Er du forvirret og tænker 'jamen, jeg har da været med i PingPong på facebook i årevis', så er der en god grund.

Der har nemlig i flere år eksisteret et tilsvarende netværk på facebook, som indtil for nylig hed 'PingPong for DJ-freelancere'. Den gruppe er oprettet og administreret af en gruppe af freelancere, men er ikke en officiel til DJ- eller FreelanceGruppen-gruppe - og skal derfor ikke bruges til DJ-debat, skriver administratorerne i beskrivelsen af gruppen.

Den 'gamle' gruppe har nu efter en længere debat blandt administratorerne skiftet navn til 'FRIE FUGLE PÅ FB - venlig erfaringsudveksling for freelancere og selvstændige i DJ'. Her kan du fortsat dele erfaringer, stille spørgsmål og netværke med dine freelancekollegaer.

Vil du til gengæld også gerne diskutere fagpolitik eller DJ-/ FreelanceGruppen-relaterede emner, så meld dig ind  i den nye gruppe. Du må selvfølgelig også gerne efterlyse eller dele erfaringer og stille spørgsmål til dine freelancekolleger i den nye gruppe.

Vi håber, at de to grupper kan supplere hinanden og bidrage til endnu mere hjælp, erfaringsudveksling og debat mellem freelancere.

Find den nye gruppe 'PingPong for medlemmer af FreelanceGruppen i DJ' og meld dig ind her.

Her finder du tilmelding til FreelanceGruppens PingPong mailliste og PingPong-adfærdsreglerne.

Find gruppen 'FRIE FUGLE PÅ FB - venlig erfaringsudveksling for freelancere og selvstændige i DJ' og meld dig ind her.

Kommentarer