Gå til hovedindhold
Bliv medlem

FreelanceGruppens Generalforsamling 2022

Forestil dig at være i godt selskab med kolleger fra FreelanceGruppen – at netværke, grine, blive underholdt og ikke mindst være med til at bestemme hvad gruppens bestyrelse skal arbejde for at din fagforening gør for dig i fremtiden. Generalforsamlingen foregår i år på Nyborg Strand den 7.-8. maj.

Anders Lund Madsen

Pressebillede Anders Lund Madsen er medlem af FreelanceGruppen og har som mange andre freelancere haft sine udfordringer med at have noget at rive i under corona-krisen.

Det kan kun blive indbringende på alle måder. Generalforsamlingen begynder lørdag d. 7.5. kl. 14 og munder ud i en festmiddag med underholdning fra Uffe Lorenzen – kendt fra Baby Woodrose og Spids Nøgenhat. 

Inden da, har vi haft Anna Thygesen på scenen – hvor hun blandt andet vil fortælle om overvejelserne om at stille op i MeToo-debatten og samtidig skulle have en selvstændig business til at løbe rundt. 

Anna Thygesen

Pressebillede Anna Thygesen taler lørdag den 7. maj kl. 11.

Søndag formiddag har vi sat altid reflekterede og underholdende freelance-gruppe-medlem Anders Lund Madsen stævne på en scene, hvor fortællingen og debatten handler om at finde sin vej som sin egen chef gennem bl.a. en corona-periode, hvor han fik aflyst opgave efter opgave.

Alle FreelanceGruppens medlemmer kan være med til generalforsamlingen, men af hensyn til forplejningen som skal betales efter antallet af deltagere, har vi brug for din tilmelding. Og vi håber selvfølgelig, at du snupper hele pakken fra lørdag formiddag til søndag kl. 12, hvor vi spiser frokost. 

Der er transportrefusion for alle, som deltager i generalforsamlingen, og overnatning på enkeltværelser. 

Vi har fire billettyper/adgangskort, og du skal vælge den type billet, der passer til det, du vil deltage i. Der er ikke mulighed for andre kombinationer. 

Du har følgende valgmuligheder:

  • deltagelse i generalforsamlingen fra 13.30 den 7. maj uden middag og overnatning.
  • deltagelse i generalforsamlingen med efterfølgende middag.
  • deltagelse i generalforsamlingen med efterfølgende middag og overnatning.
  • deltagelse i hele weekenden, som indbefatter generalforsamling, underholdning og faglige indslag fra den 7. maj kl. 10 til den 8. maj kl. 13. (se program nedenfor).

Deltagelse er gratis, men der er no show fee på 300 kr. ved afmelding senere end 30. april. Dette no show fee reserveres på dit kort, når du tilmelder dig. Da vi gerne vil passe på FreelanceGruppens penge, opfordrer vi alle, der må blive forhindret, til at framelde sig hurtigst muligt. Det vil også give kolleger på venteliste mulighed for at deltage. 

Kostpræferencer udfyldes ved tilmelding.

Spørgsmål stiles til generalforsamling@freelancegruppen.dk

Generalforsamlings-dagsorden iflg. vedtægterne – mere om det senere.

Uffe Lorenzen

Pressebillede Uffe Lorenzen går på scenen efter middagen lørdag den 7. maj.

Program

Lørdag den 7. maj

10-11        Indtjekning til minifestivalen 
11-12.30 Anna Thygesen, indehaver af PR-bureauet WeDo Communication.
12.45         Frokost
13.30         Indtjekning til generalforsamlingen 
14.00         Generalforsamling
19.30         Middag med efterfølgende underholdning ved Uffe Lorenzen

Søndag den 8. maj

10-11.30  Anders Lund Madsen, freelancer
12-13         Frokost og derefter hjemrejse

Tilmeld dig FreelanceGruppens generalforsamling her

Kommentarer