Gå til hovedindhold
Bliv medlem

FreelanceGruppens Forfatterlounge

Forfatterlounge er et hyggeligt og inspirerende mødested for alle FrelanceGruppens og DJ's medlemmer, der enten allerede beskæftiger sig med bøger, drømmer om at gøre det - eller bare gerne vil vide, hvad der rør sig ude på det store bogmarked.

Cecilie

Thomas Arnbo Cecilie Marie Meyer, ansvarlig for Forfatterlounge, tager imod nye medlemmer på forbundets Fagfestival i 2018.

Cirka hver anden måned står FreelanceGruppen bag et arrangement, hvor forfattere - og andre, der arbejder med bøger - mødes og udveksler gode råd og erfaringer. Har du spørgsmål til loungen og dens medlemmer, kan du skrive til Cecilie Marie Meyer på  cmm@freelancegruppen.dk, der er ansvarlig for netværket. 

Mange af FreelanceGruppens medlemmer er produktive og kreative sjæle, der på et eller andet tidspunkt selv kommer i praktisk berøring med bogens verden, og Forfatterlounge prøver at komme dem i møde med en bred vifte af kurser indenfor idéudvikling, skrivning, markedsføring, selvudgivelse, forlagskontakt og salg. 

Intet er for småt eller for stort til Forfatterlounge, og kurserne ledes lige så ofte af loungens egne medlemmer, der deler deres erfaringer, som af inviterede fagpersoner udefra. For det meste består loungen af et enkelt foredrag om et specifikt emne, og nogle gange indledes den af et kollegialt oplæg, hvor en af loungens medlemmer fortæller om sin egen, nyudgivne bog.

Uformel lounge for forfattere

Det ligger i ordet 'lounge' at tonen er uformel, og efter kurset plejer vi at nyde en sandwich sammen, inden folk tager videre. Loungen afholdes i DJ's lokaler og ligger for det meste fra klokken 17-19 alt efter indholdets længde, og er gratis for medlemmer af Freelancegruppen og DJ. Folk, der ikke er medlemmer, kan også deltage, men til en pris, du kan se, når det aktuelle kursus lægges i kursuskalenderen.

Forfatterloungen administeres til daglig af Cecilie Marie Meyer, der er medlem af Freelancegruppens bestyrelse. Har du et forslag til en lounge, har du selv noget, du gerne vil dele i loungen -eller har du måske lige udgivet en bog, som du gerne vil fortælle om overfor gruppens medlemmer, så skriv til Cecilie på cmm@freelancegruppen.dk 

Forfatterloungen har desuden profilen 'Freelancegruppens Forfatterlounge' på Facebook for medlemmer af Freelancegruppen, hvor vi løbende deler inspiration, erfaringer, spørger hinanden til råds og debatterer om bøger.

Medlemmer skal være forfattere - eller i gang med at skrive 

Mens alle kan deltage i Forfatterloungens fysiske kurser, skal man imidlertid være igang med eller mindst have udgivet én bog for at blive medlem af Facebook-gruppen.  Man behøver altså ikke være skribent for at være med i gruppen - også layoutere, kommunikatører, fotografer, etc. er velkomne, så længe de er eller har været involveret i et bogprojekt. 

Alle, der søger om optagelse på Facebook, skal kort beskrive deres bogrelaterede CV og evt. sende fotos af omslag, kolofon eller lignende, som dokumentation til administrator på cmm@freelancegruppen.dk.  

Kommentarer

Pia Olsen

man, 01/13/2020 - 12:07

Jeg har skrevet følgende børnebøger:
Hvor er Karlas far?
Karla leger mor og børn
Karla ønsker sig en far
Karla har en strømpetyv i familien

Anna Holmgaard

ons, 04/22/2020 - 10:22

hej - jeg har søgt om optagelse i freelancegruppens forfatterlounge.
Jeg har skrevet:
Roman Stenslag, Forlaget Turbine 2016
Fagbog, velfærd under ombygning, Gyldendal Business 2015
Børneby - 170års børn, liv og arbejde, Svendborg Museum 2012