Gå til hovedindhold
Bliv medlem

FreelanceFestival '19 stiller skarpt på fremtiden

Traditionen tro holder vi en tre-dages festival i samarbejde med DJ. Sæt kryds i kalenderen d. 8. til 10. marts ’19, hvor du kan blive klædt på til fremtiden som freelancer.

Foto: Thomas Arnbo

Thomas Arnbo

Hvordan finder vi ind til vores fokus, kreativitet og den helt særlige ekspertise, der gør os i stand til at overleve som freelancere i fremtiden? Og kan vi lære at holde fast i os selv, når teknologien fylder stadig mere i vores liv, og flere og flere jobs står til at blive automatiseret.

Traditionen tro inviterer vi til et tre-dages seminar fyldt med inspirerende foredrag og workshops fra ind- og udland. ”Fremtidens Freelancer” er overskriften på FreelanceFestival ’19, der løber af stablen på FænøSund Konferencecenter i Middelfart, der ligger i hjertet af Danmark, med udsigt til skov og vand. Datoen er d. 8. til 10. marts 2019.


Enkeltværelse til alle deltagere

Denne gang får alle mulighed for at bo på enkeltværelse – for blot 600 kroner for hele weekenden inklusive måltider. Lørdag eftermiddag er som altid afsat til FreelanceGruppens årlige generalforsamling. Her kan du være med til at bestemme, hvad vi skal bruge vores penge og kræfter på.

Dansk Journalistforbund giver også i år en økonomisk håndsrækning til vores festival. Det betyder, at vi kan få endnu flere dygtige oplægsholdere på programmet. Det betyder også, at alle freelancere kan tilmelde sig festivalen – også dem, der er medlem af andre specialgrupper end FreelanceGruppen.

Følg med her på siden – og på vores Facebook-side, hvor vi løbende præsenterer nye emner og foredragsholdere.

Kommentarer

Jens Jessen

tor, 11/22/2018 - 10:50

Så er der sat kryds i kalenderen. Glæder mig allrede.

Morten Friis Jørgensen

søn, 12/30/2018 - 04:59

Hvad er starttidspunkt fredag, og hvad er sluttidspunkt søndag?
Vh
MFJ