Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Forfatterlounge på FreelanceFestival

Kom og hyg, fortæl eller hør dine kolleger fortælle om deres kloge, sjove, spændende og gribende bøger til FreelanceFestival, der foregår i Middelfart d. 8. til 10. marts.

Forfatterlounge på Fagfestival i 2018

Thomas Arnbo Forfatterne fra FreelanceGruppens forfatterlounge viser deres bøger frem på Fagfestival 2018, Odeon, Odense.

FreelanceGruppen er fuld af medlemmer der også kan skrive forfatter på visitkortet, og de får hvert år udgivet en lang række titler både inden for fag-og skønlitteratur og alt derimellem.

Forfatterloungen har igennem flere år haft en fast plads på FreelanceFestivalen. Sidste år oplevede vi et underholdende foredrag med de to krimiforfattere Jesper Stein og Lone Theils i et lounge-format, men i 2019 vender loungen tilbage til et classic-format, hvor loungens egne medlemmer får mulighed for at komme i spot lightet og fortælle om deres nyeste værk.

Vil du præsentere dit værk?

På denne lounge inviterer vi derfor en håndfuld udvalgte forfattere fra FreelanceGruppen til at præsentere deres værker for festivalens deltagere, som viser spændvidden i den underskov af spændende historier, der hvert år vokser frem derude.

Har du en titel, som du gerne vil præsentere overfor dine kolleger? Så skriv til Forfatterloungens ansvarlige, Cecilie Marie Meyer på cmm@freelancegruppen.dk om dig og dit værk. Intet er for bredt, vildt, smalt eller eksotisk til at blive valgt, og Cecilie vil baseret på henvendelserne udvælge en dynamisk potpurri af bøger og forfattere, der vil komme på den lille scene.

Forfatterloungen løber ad stablen fredag aften den 8 marts klokken 21.30-22.30 på Fænøsund. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kommentarer