Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Forfatterlounge 5. december 2016 i Århus

Miniworkshop ved fortællenørd Tina Andersen og forfatter Elsebeth Egholm

Elsebeth Egholm

www.ElsebethEgholm.dk Elsebeth Egholm, forfatter, Dicte tv serien

 

Hvad er plot overhovedet? Hvad kræver et godt plot?
Hvordan får du dine personer til at leve? Og hvordan ser en fortællings spændingskurve ideelt ud? Forfatterlounge byder på en koncentreret eftermiddag med teori, tips og effektive skriveøvelser fra Tina Andersen tilsat en snak med Elsebeth Egholm om, hvordan hun udvikler karakterer og plot i sine romaner.

Tina Andersen er journalist, underviser, skrivecoach og uddannet cand.public med speciale i fortælling. Hun er formand for Foreningen for Nordisk Nonfiktion FNNF og tidligere fagmedarbejder i DMXJs kursusafdeling med fortællende journalistik som sit omdrejningspunkt. Tina underviser i fortællende journalistik og kreativ skrivning på alle niveauer – og i alle processens faser fra idékvalificering og researchmetoder over udvikling af plot og karakter til dramaturgiske greb og litterære virkemidler.
http://www.andersensbureau.com/

Elsebeth Egholm er forfatter og debuterede i 1999 med bogen ’De frie kvinders klub’ og har siden skrevet talrige bøger. Især har hun slået sig fast med krimi-serien om Dicte Svendsen, der er blevet til en tv-serie med Iben Hjejle i hovedrollen. Elsebeth Egholm har også skrevet manuskript til tv-serien ’den som dræber. Hun  er blandt Danmarks mest læste forfattere, og hendes forfatterskab er solgt til udgivelse i blandt andet Sverige, Norge, Holland, Italien, Frankrig og England.
http://www.elsebethegholm.dk/

Det foregår mandag den 5. december klokken 16.30-19.30 i DJs lokaler i Fiskergade 41, 1. sal, 8000 Århus C

Der er sat god tid af i programmet til at stille spørgsmål, diskutere og skabe nye forbindelser med andre lounge-medlemmer.

FreelanceGruppen byder på kaffe, te og en sandwich undervejs. 

Arrangementet er for medlemmer af FreelanceGruppen og gratis. Medlemmer af Forfatterlounge har fortrinsret.

Der er no-show-fee på kr. 100, der bliver trukket fra din konto, hvis du ikke melder afbud senest den 14. november.

Du melder dig til her: http://www.conferencemanager.dk/FLG052016

Kommentarer