Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Få rabat på ergonomi til dit freelancearbejde

Nu har du mulighed for at få 20 procent rabat på ergonomisk udstyr til din kontor- eller hjemmearbejdsplads.

Ergopartnerreklamebillede

Ergopartner

FreelanceGruppens Sikringsudvalg tager gerne æren for, at DJ nu har indgået en medlemsrabat-aftale på ergonomisk udstyr til din kontorarbejdsplads med 20 procent købsrabat. For det er os, der har foreslået aftalen og stået for forarbejdet med, hvilke produkter den skal indeholde. 

Freelancere og selvstændige får ikke, som mange andre medlemmer af DJ, kontormøbler, ergonomiske mus og tastaturer samt andre hjælpemidler stillet til rådighed af en arbejdsgiver, så det er FreelanceGruppens medlemmers arbejdsmiljø, der har ligget os på sinde, da vi foreslog aftalen til DJ’s indkøber. 

Rabataftalen er indgået med virksomheden Ergopartner A/S, der er landets største specialist inden for ergonomisk optimering af kontorarbejdspladser. Der er virkelig meget udstyr at vælge imellem – også til den lille hjemmearbejdsplads.

Skulle du som medlem af FreelanceGruppen have forslag til rabatter på produkter og ydelser, der kan forbedre dit arbejdsmiljø, må du meget gerne skrive til Jørn Albertus på ja@freelancegruppen.dk.

Du kan læse mere om, hvordan du får 20 procent rabat på ergonomisk udstyr til din kontorarbejdsplads her.
 

Kommentarer