Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Er du freelancer og arbejder i udlandet?

Tjek om din rejseforsikring dækker dig på erhvervsrejser.

Rejseforsikring

Tommy Verting

Der har været udmeldinger fra forbundets forsikringsrådgivere, og ligget oplysninger på DJs hjemmeside, som kunne forstås sådan, at TRYGs (Medlemsbutikken) årsrejseforsikring også dækker, når du er på arbejde. Det gør den ikke.

Lige nu har TRYG ikke noget produkt, der retter sig mod rejsende freelancere. Man kan tegne en årsrejseforsikring, der kun dækker ferier, og derudover tegne særskilte erhvervsrejseforsikringer, som dækker de præcise datoer, man er på erhvervsrejse. For at være dækket, må man ikke ”blande” ferie og arbejde under rejser. Dette er naturligvis ikke en tilfredsstillende løsning.

Forbundet forhandler nu med TRYG om udvikling af et meningsfuldt produkt til rejsende freelancere, og FreelanceGruppen undersøger, hvad der i øvrigt er af muligheder. Medlemmer, der har gode ideer og/eller gode erfaringer med rejseforsikringer, der dækker både ferie og arbejde – herunder forsikringer, der også dækker de områder, som Udenrigsministeriet advarer mod at rejse til – opfordres til at kontakte Nina Trige Andersen fra FreelanceGruppens bestyrelse på nta@freelancegruppen.dk 

Kommentarer