Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Ekstraordinær generalforsamling 16. september 2018 kl. 18

Kom med på søndag! Bestyrelsen indkalder til ekstraordinær generalforsamling for at få valgt et nyt medlem af bestyrelsen samt suppleanter og en kritisk politisk revisor.

Bestyrelsen

Marianne Bækbøl

FreelanceGruppens bestyrelse indkalder til ekstraordinær generalforsamling d. 16.9. kl. 18, i Dansk Journalistforbunds lokale Store Strand, Gl. Strand 46, København jf gruppens vedtægter.

Årsagen er, at vi har sagt farvel til to bestyrelsesmedlemmer, som ikke havde mulighed for at fortsætte i bestyrelsen, og at vores suppleanter ikke kan træde til.

Desuden har den ene af vores kritiske politiske revisorer, der følger bestyrelsens arbejde, fået fast job i Grønland, så vi skal have valgt en ny.

Dagsordenen for den ekstraordinære generalforsamling er:

Valg af dirigent
Valg af referent
Valg af 1 bestyrelsesmedlem
Valg af op til 3 suppleanter
Valg af 1 kritisk politisk revisor

Der gives transportrefusion efter de normale regler, dvs. svarende til billigste offentlige transportmiddel, og bilag til refusion udleveres, udfyldes og afleveres på stedet. 

FreelanceGruppen sørger for en mættende sandwich til dem, der ønsker det. Send en mail til bestyrelsens sekretær Vagn Majland på vam@freelancegruppen.dk, senest onsdag d. 12.9. kl. 12. Skriv ‘Sandwich’ i emnefeltet og angiv om du er veganer, vegetar eller har allergier og i givet fald hvilke, samt dit navn og medlemsnummer.

Kom gerne i lidt god tid, da vi skal tjekke medlemskab af FreelanceGruppen og uddele stemmesedler. 
​​​​​​​
Vi glæder os til at se så mange som muligt.
 

Kommentarer