Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Efteruddannelse: Søg penge nu!

Medlemmer af FreelanceGruppen kan til og med d. 16. januar 2019 søge økonomisk støtte til efteruddannelse i kassen for trykt område.

Foto: Jens Panduro

Jens Panduro

FreelanceGruppens fondsudvalg, som fordeler ophavsretslige vederlag fra forvaltningsorganisationen Copydan, åbner nu for den årlige ansøgningsrunde i 2018 til FreelanceGruppens kasse for trykt område.

Du kan sende de nødvendige dokumenter digitalt – 
det står alt sammen beskrevet i ansøgningsskemaet her hvor du også kan se, om du er berettiget til at søge midler fra kassen for trykt område.

Hvis du ikke er berettiget til midler fra FreelanceGruppens trykte pulje, så tjek den nye ordning, som FreelanceGruppen har været med til at etablere. Ordningen er for alle, der i perioden 2012-2017 har leveret skriftligt indhold til hjemmesider eller trykte og digitale medier – bl.a. journalistik, kommunikation og blogs.

Læs mere HER - hvor du også finder andre uddelinger, som er åbne for ansøgninger nu.

Du kan læse mere om DJ's arbejde for ophavsret og hvordan du selv nemt kan være med til at understøtte forbundets arbejde med at indgå aftaler, der giver midler til blandt andet efteruddannelse HER og HER

Kommentarer