Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Efteruddannelse: Søg penge nu

Medlemmer af FreelanceGruppen kan til og med d. 10. december 2017 søge økonomisk støtte til efteruddannelse i kassen for trykt område. Men du kan også læse mere om en ny pulje i denne artikel.

FreelanceGruppens fondsudvalg, som fordeler ophavsretslige vederlag fra forvaltningsorganisationen CopyDan, åbner nu for ansøgninger til FreelanceGrupoens kasse for trykt område.

Du kan sende de nødvendige dokumenter digitalt – det står alt sammen beskrevet i ansøgningsskemaet her hvor du også kan se, om du er berettiget til at søge midler fra kassen for trykt område.

Hvis du ikke er berettiget til midler fra FreelanceGruppens trykte pulje, så tjek den nye ordning, som FreelanceGruppen har været med til at etablere. Ordningen er for alle, der i perioden 2012-2017 har leveret skriftligt indhold til hjemmesider eller trykte og digitale medier – bl.a. journalistik, kommunikation og blogs. Læs mere her https://journalistforbundet.dk/rettighedsmidler - hvor du også finde andre uddelinger, som er åbne for ansøgninger nu.

Du kan læse mere om DJs arbejde for ophavsret og hvordan du selv nemt kan være med til at understøtte forbundets arbejde med at indgå aftaler, der giver midler til blandt andet efteruddannelse, på http://journalistforbundet.dk/Job--lon/Ophavsret/

Af: Sus Falch

Kommentarer

Agnete Olsen

tor, 11/23/2017 - 16:20

Jeg er flexjobber og har derfor en meget lille økonomi, som slet ikke rækker til videreuddannelse.
Jeg har et job i enkeltmandsvirksomheden "Powerkvinderne" - også med en megt lille økonomi - i 10 timer om ugen.
Jeg vil meget gerne har det endags-kursus i InDesign som I udbyder som "hjemmeundervisning", da jeg arbejder med at udgive bøger og sætte dem op i InDesign. Derfor vil Jeres kursus virkelig være en stor hjælp i mit daglige arbejde.
Hvad kan I tilbyde?
De bedste hilsner
Agnete Olsen