Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Efteruddannelse: Søg penge nu

Medlemmer af FreelanceGruppen kan til og med d. 22. januar 2021 søge økonomisk støtte til efteruddannelse i kassen for trykt område. Men du kan også læse mere om en anden pulje i denne artikel.

FreelanceGruppens fondsudvalg, som fordeler ophavsretslige vederlag fra forvaltningsorganisationen Copydan, åbner nu for en ansøgningsrunde til FreelanceGruppens kasse for trykt område.

Du kan sende de nødvendige dokumenter digitalt – det står alt sammen beskrevet i ansøgningsskemaet her hvor du også kan se, om du er berettiget til at søge midler fra kassen for trykt område.

Hvis du ikke er berettiget til midler fra FreelanceGruppens trykte pulje, så tjek ordningen for rettighedsmidler, som FreelanceGruppen har været med til at etablere. Ordningen er for alle, der i perioden 2013-2019 har leveret skriftligt indhold til hjemmesider eller trykte og digitale medier – bl.a. journalistik, kommunikation og blogs. Læs mere her https://journalistforbundet.dk/rettighedsmidler - hvor du også finde andre uddelinger, som er åbne for ansøgninger nu.

Du kan læse mere om DJs arbejde for ophavsret og hvordan du selv nemt kan være med til at understøtte forbundets arbejde med at indgå aftaler, der giver midler til blandt andet efteruddannelse, på hhv. https://journalistforbundet.dk/har-jeg-bevaret-min-ret-til-fa-rettighedsmidler og https://journalistforbundet.dk/ophavsret

Læs også Støtte til efteruddannelse

Kommentarer