Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Efteruddannelse: Søg penge i juni

Medlemmer af FreelanceGruppen kan til og med d. 27. juni 2016 søge økonomisk støtte til efteruddannelse i kassen for trykt område.

FreelanceGruppens fondsudvalg, som fordeler ophavsretslige vederlag fra forvaltningsorganisationen CopyDan, åbner nu for ansøgninger til kassen for trykt område.

Kun én uddeling i 2016 fra kassen for trykt område
I modsætning til tidligere år vil der kun være denne ene uddeling fra kassen i 2016, da summen, som skal fordeles, er mindre i år. Vær også opmærksom på, at fristen er forlænget i forhold til det tidligere annoncerede.

I år kan du sende dine dokumenter digitalt!
Som noget nyt kan du i år vælge at sende de nødvendige dokumenter digitalt. Det kan du læse mere om i ansøgningsskemaet her, hvor du også kan se, om du er berettiget til at søge midler fra kassen for trykt område.

Nyt system på AV-området
Der kan på nuværende tidspunkt udelukkende søges midler i kassen for trykt område, da FreelanceGruppens egen forsøgspulje til efteruddannelse er afsluttet, og der er indført nyt digitalt fordelingssystem for AV-området. Dette system forventes at åbne for registrering medio august 2016 – meget mere om det, når tiden nærmer sig. Men du kan allerede nu være med til at sikre dig mest mulig information ved at logge ind på din profil på freelancegruppen.dk og tilmelde dig vores nyhedsbrev under Mine abonnementer, hvis du ikke allerede modtager det.

Bliv klogere på DJs arbejde for ªophavsret
Du kan også læse mere om DJs arbejde for ophavsret, og hvordan du selv nemt kan være med til at understøtte forbundets arbejde med at indgå aftaler, der giver midler til blandt andet efteruddannelse.

Kommentarer