Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Deltag i FreelanceGruppens Jubilæums-pop-up-udstilling

Er du tegner, fotograf eller grafiker med udstillingstrang? Vi andre vil rigtig gerne se, hvad du laver, og det kan vi komme til, hvis du indsender et værk til jubilæumsudstillingen på Arbejdermuseet

Jubilæumsudstilling

Illustration: Bo Sørensen

Vi har fundet ledig vægplads på museet, der åbner mulighed for at nogle af vores visuelt arbejdende medlemmer kan vise sig frem for deres kolleger.

Du sender ind, lige som du kan tage dit værk med dig hjem efter udstillingen. Vi sørger til gengæld for lækker print og ophængning.

Følg disse skrappe specifikationer, når du sender dit værk ind:

  • Indsend dit bedste visuelle freelanceværk, for eksempel fotos, grafisk arbejde og tegninger. Om det er nyt eller gammelt er ikke vigtigt, det skal bare være det produkt, som du selv er mest stolt af.
  • Send dit værk til ta@freelancegruppen.dk, der er deadline den 9/10 kl. 09:00
  • Indsend kun ét værk.
  • Udstillingen er ikke en konkurrence, og i udvælgelsen tager vi hensyn til de indsendte værkers forskellighed.
  • Værket indsendes i enten .pdf eller .jpg filer i Adobe RGB 1998 i formatet 75x50 cm i 150 ppi, og kun værker der overholder formatet medtages i udstillingen. Det er tilladt at indsende værker, hvor lærredsstørrelsen passer målene, men selve billedet ikke holder formatet.
  • Der er begrænset plads, og derfor udvælger og sammensætter FreelanceGruppens bestyrelse det antal værker, der kan rummes i udstillingen.
  • Skriv i fileinfo en kort beskrivelse af værket, i hvilken sammenhæng det er skabt i, og dit navn / evt. freelancefællesskab / firmanavn.

Vi glæder meget os til at modtage dit værk.

Kommentarer

Stefan Kai Nielsen

man, 10/09/2017 - 12:06

Cubansk tobaksbonde fra Vinalesdalen.

Cubansk tobaksbonde fra Vinalesdalen

Fotograferet ifb.m. efteruddannelsen "Fotoworkshop på Cuba" med Marianne Leth