Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Blå Kors-forstander fik FreelancePrisen 2013

Hvert år uddeler FreelanceGruppen under Dansk Journalistforbund en pris til en kunde, der i samarbejdet med freelancejournalister viser stor forståelse for deres særlige arbejdsvilkår. I år er prisen gået til Ole Hjuler fra Blå Kors Pensionat Taastrup.

Ole Hjuler

Helene Bagger

 

Jeg er socialarbejder, og det kan jeg finde ud af. Alt det med at skrive, lave noget til hjemmesider og alt det andet. Det kan jeg ikke, det skal jeg have hjælp til. Derfor er jeg enormt glad for at arbejde sammen med Jette Hvidtfeldt, sagde han om den journalist, der har indstillet ham til prisen

Ole Hjuler

- Hun er den, der tænker tankerne om, hvordan vi skal formidle alle de gode ting, vi gør på vores pensionat, fortsatte han og talte om, at han var beæret over at få prisen.

I år var der 24 indstillinger til FreelancePrisen, hvilket er rekord. Enkelte af kandidaterne er blevet indstillet flere år i træk.

Jette Hvidtfeldt skrev i sin indstilling, at Ole Hjuler altid fremhæver det gode ved hendes arbejde, inddrager hende i overvejelser og nye ting og tilmed anbefaler hende til sine kolleger, så hun derved får mere at lave.

Ole Hjuler bruger en freelancejournalist til blandt andet at skrive artikler til Blå Kors Bladet, oplæg til medarbejderne om stedets sprogbrug, ordstyrer ved konferencer, skrive blogs og opdatere facebook-siden samt at gennemskrive større rapporter og ansøgninger.

- Der er ingen tvivl om, at vi som socialarbejdere har brug for jer journalister. Vi gør rigtig mange gode ting, men får dem ikke formidlet, og så når vi kun til at tale om Dovne Robert og Fattige Karina, sagde han, inden han takkede freelancerne for deres store arbejdsindsats.

Prisen blev overrakt under festmiddagen på freelancernes årlige seminar, der i år fandt sted på Comwell Kellers Park i Børkop syd for Vejle. Foruden en buket blomster og en stor flaske vin bestod prisen af en karikaturtegning af Ole Hjuler udført af tegneren Kamilla Wichmann.

Ole Hjuler

Tegning: Kamilla Wichmann

Kommentarer