Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Billigere efteruddannelse året ud

Støtten til efteruddannelse er hævet med 50 procent. Det fortsætter året ud, fortæller FreelanceGruppens forperson Sus Falch, der har været med til at vedtage beslutningen.

foto

Thomas Arnbo En diskussionslysten gruppe medlemmer vender kursets pointer med underviseren i pausen til FreelanceFestival 2019.

Pressens Uddannelsesfond har hævet støtten til efteruddannelse med hele 50 procent. Det fortsætter året ud, og du finder kurserne hos Mediernes Efteruddannelse lige her.

FreelanceGruppens forperson, Sus Falch, har været med til at træffe beslutningen, fordi hun som medlem af hovedbestyrelsen sidder i Pressens Uddannelsesfonds bestyrelse.

"Jeg er virkelig glad for at have været med til at forlænge ordningen med forhøjet tilskud, for jeg ved hvor svært det kan være for freelancere og selvstændige at sætte tid og penge af til den vigtige efteruddannelse," siger Sus Falch.

"Under coronanedlukningen brugte flere af FreelanceGruppens medlemmer tiden på efteruddannelse med store succes. Det ved vi fra vores medlemsundersøgelse," uddyber hun og opfordrer til, at så mange som muligt klikker sig ind og finder en efteruddannelse, der passer til deres profil.

Har man brug for flere penge til at finansiere sit kursus, kan man på forbundets webside skrive rettighedsmidler i søgefeltet. Her kommer der mange forskellige puljer op med ophavsretsmidler, som Dansk Journalistforbund administrerer. Måske kan nogen af dem dække lige præcis dit kursus. Læs mere i beskrivelserne. 

Kommentarer