Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Nicolai Zwinge

Nyt medlem. Journalist

Nicolai Zwinge

Per Daugaard

E-mail: nz@freelancegruppen.dk

Jeg er uddannet journalist fra RUC (2009), og var tidligere i praktik på Mennesker og Medier (hos Lasse Jensen) samt Information. 

Jeg har siden 2009 skrevet, lavet video og arbejdet med kommunikation, vidensdeling og projektkommunikation inden for almene boliger. Jeg har blandt andet hjulpet arkitekter (i WITRAZ, og senere Rambøll) med at fortælle gode historier - både til web, print, video og lyd.

Siden maj 2018 har jeg drevet PodPeople.dk, hvor jeg fortæller historier og deler viden gemmen mediet podcast. Jeg elsker lyd, og jeg er drevet af at fortælle nærværende historier, som alle kan identificere sig med.

I bestyrelsessammenhæng arbejder jeg med "DE NYE", fordi det er vigtigt, at vi som forbund favner de mange nye fortælleformer, der opstår i disse år, såsom Bloggere, YouTubere, og Podcastere. 

De nye fortælleformer griber ind og påvirker de klassiske medier; men er også markante platforme i sig selv, som vi ikke kan vende ryggen til. Lad os favne "de nye", så vi sammen kan udvikle journalistikken og medierne.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk