Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kristina Herlev Wulff

Medlem af Overenskomst og arbejdsmarkedsudvalg.

Journalist

Kristina Herlev Wulff

g-stockstudio

Mail: khw@freelancegruppen.dk

Jeg er uddannet journalist og har i mange år arbejdet som videojournalist.

Jeg har dog altid følt, at journalistikken manglede det andet ben at stå på, når vores produkter skulle nå særligt brugere online og på sociale medier: den digitale markedsføring.

Derfor har jeg efteruddannet mig inden for netop den disciplin, og i min virksomhed Meerkat Media tilbyder jeg nu primært hjælp til digital markedsføring. Alt fra rådgivning i den strategiske tilgang til den digitale markedsføring til den udførende del, hvor jeg hjælper virksomheder med at lave det fede indhold til deres digitale kanaler, hvor jeg blandt andet trækker på mine års erfaring som videojournalist.

Fagpolitisk har jeg altid gået op i den underliggende præmis i netop ordet fagpolitik. Og det er for mig solidaritet.

At vi står sammen om at kræve en fair løn for vores arbejde. For kvalitet koster.

At vi solidarisk deler viden om vores lønniveau og forhandlingsteknikker, så vi kan stå stærkere som både selvstændige, freelancere og lønmodtagere.

Særligt lønforhandling og forhandling af bedre vilkår har min store interesse, og jeg lavede også minikurser i forhandlingsteknik for mine gode kolleger, da jeg var TR i DR Nyheder.

Som medlem af ”Overenskomst- og arbejdsmarkedsudvalget” i Freelancegruppen vil jeg derfor bruge mit engagement og erfaring til at støtte vores forhandlingsdelegation, der sidder med til de vigtige forhandlinger om bedre forhold for freelancerne.

For kun ved at stå sammen og lægge et kollektivt arbejde i at forbedre vilkårene kan vi sikre vores frie fugle en bedre fremtid. For det er ikke en fugleflok, der bliver mindre med årene. Tværtimod.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk