Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kristian Fristed Eskildsen, genopstiller

Jeg skiller mig ud ved det, at ingen af mine kunder opererer ud fra en overenskomst. Det vil sige, at jeg tjener mine penge, hvor det er det frie marked, der bestemmer prisen.

Kristian Fristed

privatfoto

Jeg er meget interesseret i, hvordan prissætningen foregår, og hvordan vi som journalister forhandler gode aftaler. Hvilke argumenter er i spil, når der bliver handlet journalistiske produkter og ydelser på både det regulerede og ikke-regulerede område. Overenskomster kan jo være meget gode, men ikke hvis de fastholder folk på lave takster.

Jeg har været selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver siden 2018 med base i Lyngby, hvor jeg producerer journalistik og kommunikation til tryk, web og video. Jeg laver analyser, branding, artikler, SoMe, annoncer og pressearbejde m.m.

Inden jeg blev selvstændig arbejdede jeg som kommunikationsansvarlig i Lederforeningen i Dansk Sygeplejeråd. Før det som journalist og kommunikationsrådgiver i moderorganisationen Dansk Sygeplejeråd.

Jeg er 46 år, uddannet fra Journalisthøjskolen og har en master i kommunikation fra RUC. Jeg blev valgt til FreelanceGruppens bestyrelse i marts 2019. Jeg har siddet med FreelanceGruppens barselsfond og været redaktør i webredaktionen.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk