Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Katrine Nadia Jørgensen

Webredaktør, So-Me-redaktør, medlem af Webudvalget, medlem af Udvalget for trykte medier, medlem af Udvalget for faglige klubber, medlem af Merchandiseudvalget.

Journalist

Katrine Nadia Jorgensen

Per Daugaard

E-mail: knj@freelancegruppen.dk

Siden jeg tog mine første spæde skridt ind i journalistfaget, har jeg været løst tilknyttet. 13 år som projektansat, freelancer, fastlancer og nu som selvstændig med eget firma har lagt fundamentet for min lyst til at kæmpe for ordentlige forhold for freelancere. Og i februar ’17 blev jeg valgt ind i FreelanceGruppens bestyrelse.

Jeg arbejder selv i spændingsfeltet mellem journalistik og kommunikation. For dagbladet Politiken skriver jeg journalistik, mens jeg for en række fagblade og organisationer leverer både klassisk journalistik og indhold, der skal skabe synlighed og sætter fokus på organisationernes mærkesager. Jeg leverer artikler, video/podcasts, rådgivning og indhold til sociale medier, og jeg startede min journalistiske løbebane som radiojournalist i DR i 2004.

Jeg er uddannet cand.mag. i dansk og kommunikation fra Københavns Universitet og har specialiseret mig i retorik, radio og fortællende journalistik.

Som bestyrelsesmedlem vil jeg blandt andet arbejde for at styrke sammenholdet mellem freelancere på mediearbejdspladser – ved hjælp af faglige klubber. Jeg vil være med til at skabe gennemsigtighed ift. honorarer og arbejdsvilkår til fordel for både fastansatte og freelancere. Og være med til kæmpe for at få aftaler, der sikrer, at freelancere får et honorar, der også levner plads til at holde ferie, være syg og spare op til pension.

Privat bor jeg på Frederiksberg sammen med kæreste og barn og deler byens dejligste kontorfællesskab med 12 andre freelancere på Nørrebro i København.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk