Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Kan jeg få transportgodtgørelse, når jeg deltager på FreelanceGruppens kurser?

Bor du langt fra København, kan du i visse tilfælde få transportgodtgørelse, når du deltager i FreelanceGruppens kurser i hovedstadsområdet.

Penge

 

Transportudgifter skal ikke holde dig fra at tage på FreelanceGruppens kurser i København. FreelanceGruppen giver transportgodtgørelse til medlemmer, der bor uden for Sjælland, hvis et ønsket kursus kun udbydes i hovedstadsområdet. 

Følgende betingelser skal være opfyldt:

  • Du skal være bosiddende uden for Sjælland og have haft omkostninger til transport mellem hjem og kursussted i Københavnsområdet.

  • Kurset skal være arrangeret af FreelanceGruppen.
  • Du kan kun få transportgodtgørelse for kurser, der ikke udbydes uden for hovedstadsområdet.

Der kan maximalt ydes tilskud varende til DSBs standardtakst, men transportformen må gerne være en anden end tog og bus.

Download denne formular og udfyld den.

Du kan enten udfylde formularen elektronisk eller printe den og derefter skanne den. I begge tilfælde skal du sende formularen til kursus@freelancegruppen.dk og vedlægge skannede kopier af billetter eller anden form for dokumentation af transportomkostningerne.

OBS: Vi udvider midlertidigt mulighederne for transportgodtgørelse
Resten af 2017 yder FreelanceGruppen transportgodtgørelse til medlemmer, som rejser fra øst til vest, dvs. for eksempel fra Sjælland for at deltage i et kursus i Aarhus, hvis den kursusdag passer bedst for dem eller kurset i København er overtegnet.
Transportgodtgørelse kan også ydes til kurser i Århus, hvis man bor uden for Region Midtjylland.

Taksten er altid den svarende til billigste, offentlige transportmiddel.

 

 

Fandt du den information du søgte
Tilføj email hvis du ønsker svar retur.