Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Ivan Boll, ny kandidat

Fra jeg vidste, at fotografiet skulle blive min levevej, vidste jeg også, at jeg skulle blive freelancer, for at opnå det varierede arbejdsliv jeg gerne ville.

Ivan Boll

privatfoto

For mig er det gode freelancerliv nemlig bygget op af både tilbagevende samarbejder, men også nye bekendtskaber og samarbejdspartnere. På den måde holder jeg nemlig hele tiden mig selv i gang, ved at lære nye måder at anskue mine projekter på.

I 2019 blev jeg uddannet fotojournalist fra DMJX, og har siden arbejdet som selvstændig foto- og videojournalist. Netop det, at video er blevet en del af mit profesionelle virke trods det ikke var hovedfaget af min uddannelse, er for mig et godt billede på hvordan man skal være parat til at bygge oven på den viden man løbende tilegner sig. Og jeg trives heldigvis ved at tilegne mig ny viden og kunnen om de ting jeg interesserer mig for.

Netop derfor vil jeg gerne være en del af freelancegruppens bestyrelse, for at repræsenterer min generation af nyuddannede omstillingsparrate freelance-fotojournalister.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk