Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

FreelanceGruppens Podcast 360 º

VELKOMMEN til FreelanceGruppens podcast om livet som freelancer, selvstændig journalist eller kommunikatør. Sæson 01 begynder 25. juni 2020, hvor afsnit 01 + 02 udkommer samtidigt. Herefter kommer et nyt afsnit hvert 14. dag hen over sommeren. Hør afsnittene i din foretrukne podcast-app og abonnér på serien.

Vært: Tue Sørensen.

Reporter: Nicolai Zwinge 

Musik: Ketil Sejersen fra Gravitated Sound Studio.

Redaktion: Nina Trige Andersen og Katrine Nadia Jørgensen. Produceret af Nicolai Zwinge for FreelanceGruppen. Kontakt redaktionen på podcast@freelancegruppen.dk.


# 01 Sara Skaarup – Personligt men ikke privat 

Vi besøger journalist og sexolog Sara Skaarup til en snak om nicher, om at holde privaten ude fra rampelyset, og om hvordan man netop finder balancen mellem det personlige og det private.

# 02 Abelone Glahn – Senior og selvstændig 

Journalist Abelone Glahn undersøger i sin nyeste bog "Senior og selvstændig", hvad der sker, når man som freelancer bliver senior. Med andre ord; hvad sker der, når du træder ind i en anden - og måske usikker - fase, nemlig livet som Senior Selvstændig. Vi har været på besøg til en snak om tvillinger og perlegrus, om flow, om momentum, om at fortælle om, HVORDAN man gør, når man gør det.