Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Workshop: Speak så folk lytter til din podcast – DEL 2

Opfølgning på DEL 1 eller kursus for erfarne speakere. - Var du med på kursus i december? Eller er du en erfaren speaker, der gerne vil løfte dine speaks til næste niveau? Så er dette kursus skræddersyet til dig!

Underviser Ilia Swainson

Privatfoto Underviser Ilia Swainson

Hvornår

25. juni 2020 09:00-16:00

Hvor

Hotel Kong Arthur, Vendersgade 23, 1363 København K. Vis på kort

Pris

Gratis for medlemmer

Type

Workshop

25. juni kl. 9-16

Savner du et menneske med kompetente ører, der kan give dig præcis de tips og tricks, som gør at folk lytter til dine indtalinger?

Så medbring dit eget manus, og kom og få effektive metoder til at forbedre din speak gennem målrettede øvelser og feedback på din stemme og dit personlige udtryk. Vi arbejder i plenum under kyndig og kærlig vejledning af retoriker, sanger og speaktræner Ilia Swainson. 

Fokus er på learning by doing og på at flytte hver enkelt deltager maximalt. Vi veksler mellem at lytte og give hinanden konstruktiv feedback og selv være på. Du kommer til at arbejde med din krop, dit åndedræt, din stemme, dit sprog, din rolle og dit formål, så det hele spiller sammen og kommer til udtryk i engagementet i din speak, så folk får lyst til at lytte til dine indtalinger til video, radio og podcast.

Din historie kan være nok så spændende, men hvis din stemme ikke mestrer den mellem-menneskelige musik, der får folk til at høre efter og svinge med, kan det jo være lige meget.

Kom og opdag din stemmes unikke styrker. Leg med din speak, dit sprog og dit personlige udtryk – så dine historier brænder stærkest muligt igennem æteren – og får folk til at lytte til din podcast.

 

Workshoppen giver dig:

  • Bedre kontrol med din stemme, når du indtaler en tekst 
  • Større bevidsthed om din diktion
  • Lærer dig at bruge pauser og musik i sproget til at fortælle din historie, så folk lytter
  • Vejrtrækningsteknikker, der styrker din stemme og giver ro og overskud til at skabe fokus, når du står i speakboksen
  • Lærer dig at bruge kroppen rigtigt, når du taler
  • Redskaber til at håndtere evt. nervøsitet
  • Styr på din speakerrolle og dit formål 
  • Øget troværdighed og personlig gennemslagskraft

 

Metode
Vi springer teorien over og går direkte til praktiske øvelser i plenum: Kroppen/instrumentet i gang, stemmen på gled og sproget op at svinge som musik. Så skiftes vi til at være på i plenum, giver konstruktiv feedback og feedforward til hver deltager. Vi øver indtaling, lytter og gennemgår jeres medbragte manuskripter, så I kommer hjem med redskaber, der er relevante for jer hver især.

Underviser
Ilia Swainson er en af mediebranchens mest efterspurgte speak-coaches. Hun er uddannet retoriker, klassisk sanger, certificeret coach og autodidakt skuespiller. Hun sang sin første professionelle koncert som 14-årig og har spillet hovedroller i et utal af musicals siden 90’erne. Ilia har lagt stemme til tusindvis af tegnefilm, bla. Jasmin i Disneys Aladdin, dokumentarfilm og reklamespeaks. Siden 2007 har Ilia været fast tilknyttet DR som speak – live - og værtstræner. Hun har sin egen konsulentvirksomhed som retoriker, foredragsholder og koncertsanger. Ilia lever og ånder for en verden, hvor mennesker kan løfte deres unikke stemmer frit og ligeværdigt, præcis som de mennesker de er, og skabe rum for samklang, bevægelse og udvikling. 

Hun stræber altid efter at sætte ægthed, nærvær, generøsitet og troværdighed i højsædet.

Læs mere om Ilia Swainson
 

Frist for afbud: 21. juni 2020
Frist for tilmelding: 21. juni 2020