Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Webinar: Instant Writeflow – slut med at gå i sort

Enhver, der har prøvet at skrive, har også prøvet at gå i stå. På dette kursus lærer du metoden Instant Writeflow. Et enkelt og tidsbesparende værktøj du kan trække frem, hver gang du mister overblikket.

Myanne Luxn (th) og Sara Skaarup (tv)

Privatfoto Kursusleder Myanne Luxn og medunderviser Sarah Skaarup.

Hvornår

27. maj 2020 10:00-16:00

Hvor

ONLINE – deltagelseslink og adgangskode sendes direkte til den enkelte deltager

Pris

Gratis for medlemmer

Type

Webinar

Har du indimellem svært ved at få greb om en større skriveopgave? Stirret på skærmen og ønsket, at du kunne ride på et energifyldt skriveflow hele vejen igennem – hver gang? På dette kursus lærer du en metode, der gør det nemt at gå fra løs ide til køreplan og videre til færdigt produkt. Metoden virker lige godt, uanset om du skal skrives en bog, en artikel (portræt, interview, longread eller andet) eller en anden type opgave. 

På kurset får deltagerne en grundig indføring i Instant Writeflow, et skrivestruktureringsværktøj med fem enkle trin, der skaber overblik og frigør dine kreative kræfter til indholdet.  

 

Undervisningsformen

Journalist og forfatter Myanne Luxn, som er dagens kursusleder, har selv udviklet dette enkle værktøj. En metode der skaber øjeblikkeligt flow i alle typer skriveprocesser. Hun har undervist både universitetsstuderende, journalister og forfattere i metoden siden 1999. Undervisningsformen vil bestå af både oplæg og øvelser. 

VIGTIGT: Da kurset er praksisbaseret, og vi udfører de 5 trin sammen på kurset, skal deltagerne på forhånd have valgt en konkret opgave, de ønsker at arbejde med og få form på. 

Medunderviser på dagen er journalist og forfatter Sara Skaarup, der selv har født adskillige bøger ved hjælp af Instant Writeflow-metoden. Hun har den praktiske erfaring helt tæt på og brænder for at lære metoden videre. 

Kurset henvender sig til enhver, der gerne vil være bedre til at skabe struktur, eller som har oplevet skriveblokeringer.  

 

Med sig fra kurset får deltagerne: 

  • En helt enkelt 5-trins metode der kan bruges på alle typer skriveprocesser 
  • Et værktøj, der kan bruges, hver gang man går i stå 
  • Magten over skriveprocessen, og den befrielse det er 
  • En mærkbar tidsbesparelse i det daglige skrivearbejde 
  • Helt nye indsigter i egen balance mellem kreativitet og struktur 
  • En skriveklar struktur og plan for den medbragte ide 

 

Om underviserne

  • Myanne Luxn, kursusleder, har arbejdet som journalist og medie- og kulturkonsulent fra 1996 til 2015. Hun har blandt andet været skrivende journalist på Jyllands Posten, ansvarshavende chefredaktør for Roskilde Festivalradio, skrivende redaktør på forlaget ”Tiderne Skifter”. Hun er også en erfaren foredragsholder og underviser. 

    Sara Skaarup, medunderviser, er uddannet fra RUC og har en kandidat i pragmatisk dansk og journalistik. Hun har de sidste 13 år været freelancejournalist og offentlig debattør. Undervejs har hun skrevet og medforfattet otte bøger, delvist med hjælp fra Instant Writeflow. Sara Skaarup har desuden været højskoleunderviser med fokus på kreative processer og haft private skrivehold.