Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Twitterkursus for begyndere

Nu har chancen for at komme med på Twittervognen. Vi starter helt fra bunden, og får grundigt bygget din profil op, så du efter kurset allerede er i gang med at følge, kommentere og udgive.

Nora Marie Poulsen Fugl

Hvornår

18. maj 2022 10:00-15:30

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 50, 1202 København K.

Pris

Fra 200.00 kr.

Type

Arrangement

Twitter er et fremragende værktøj for journalister og kommunikationsfolk, der vil forbedre deres netværk og gøre deres organisation synligere i offentligheden. På dette kursus tager vi det helt fra bunden, og vi tager os tid til de praktiske ting: Bruge de rigtige værktøjer, skrive den rigtige bio-tekst, følge folk – og skrive de første tweets. Vi runder af med at se på de mere strategiske muligheder.

  • Godt i gang: Oprettelse og bio-tekst
  • Værktøj: Tweetdeck
  • Find personer og emner: Opsætning af abonnement på lister og hashtags/søgeord
  • Praktisk: Vi tweeter og går i dialog
  • Twitterstatistik
  • Twitter som strategisk værktøj

Underviser: Ernst Poulsen

Ernst Poulsen er journalist fra DMJX, og har arbejdet på Politiken, Københavns Amt og Jyllands-Posten som skrivende, jourhavende og redaktør. Han har især arbejdet med udvikling af mediernes websites og digitale platforme. 

De sidste ti år har arbejdet som freelancer med fokus på teknologi og projektledelse. 

Undervejs har han sammen med Filip Wallberg stiftet siderne Twitterjournalister.dk og Twitterpolitikere.dk og Twitterchefer.dk der i realtime giver overblik over de vigtigste tweets fra 7.000 Twitterprofiler i Danmark.