Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Tag med Freelancegruppen til Europaparlamentet i Strasbourg (februar 2024)

Varm op til EU-valget til sommer med en tur til Strasbourg i februar.Vi gør det sammen med EU's pressekontor, så både rejse og hotel er betalt af pressekontoret.

Fred MARVAUX

Hvornår

05. februar 2024 15:00
07. februar 2024 16:00

Hvor

Europaparlamentet, Strasbourg

Type

Arrangement

Arrangementet er en tredages tur, hvor vi både besøger og oplever møde i plenarforsamlingen. Samt mulighed for at møde flere af de danske parlamentarikere, hvor vi kan stille spørgsmål og debattere.

Vi arrangerer desuden vores egen middag, hvor vi håber at kunne få et par gæster med som arbejder i Strasbourg, så vi kan danne os et billede af deres arbejde med EU.

Praktisk er der program i Strasbourg fra mandag den 5. februar kl. 15.00 til onsdag den 7. februar kl. 15. Vil du opleve Strasbourg på egen hånd, er du velkommen til at blive en dag ekstra og stadig få refunderet rejsen hjem.

Du skal selv købe rejse og ophold, men vi har kontakt til et rejsebureau, der er vant til den slags rejser, og kan hjælpe med at booke både hotel og rejse.

Det er ikke en grupperejse, så du skal kunne finde rundt på egen hånd og selv sørge for at få refusion for rejse og ophold hos EU-kontoret

Når du tilmelder dig arrangementet reserverer vi plads til dig til de officielle begivenheder og de arrangementer Freelancegruppen selv arrangererer.

Vi sørger også for at du løbende får information – både praktisk om rejse og refusion, og detaljer i programmet.

Programmet vil omfatte både debat i plenarforsamlingen, møder med danske politikere, rundvisninger samt en fælles middag.

Rejse (Economy Class) og hotelophold (op til 360 €) bliver refunderet. Alt andet betaler du selv. 

Savner du noget information så skriv til  Dan Lylloff eller Bo Sørensen fra Freelancegruppen, der arrangerer og står for koordinering af programmet m.m.

Hvis du skal have hjælp til at booke rejse (enten med fly eller tog) og booke hotel, kan du ringe til for eksempel manggaard travel på tlf 86 75 20 88.