Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Succes med Instagram i 2022

Hvilket indhold virker? Er Reels stadig det helt store - og hvordan bruger man dem? Og hvad med stories? Fungerer det redigerede eller uredigerede indhold bedst? Og hvad er og bliver de store nyheder på platformen? Camilla Stemann vil opdatere dig på de allernyeste nyheder, trends og tendenser og gøre dig klar til en effektivt indsats på Instagram.

Jesper Glyrskov

Hvornår

07. oktober 2022 10:00-16:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 46, 1202 København K

Pris

Fra 0.00 kr.

Type

Kursus

Lær konkrete teknikker til, hvordan du tager og redigerer dine billeder, så de skaber blikfang, og hvordan du får et univers på Instagram, som giver masser af engagement - og kunder i din forretning. Du vil også lære om de nyeste redskaber og kan gå fra kurset med en ny Instagramprofil eller værktøjer til at forbedre din nuværende.

Denne dag skal vi nørde reels, fotokompositioner, lys, helt uundværlige apps og andre hjælpeværktøjer på en nem og sjov måde. Alle apps, der præsenteres på kurset kan bruges på forskellige typer af smartphones, er gratis og brugervenlige.

Vi skal også tale om, hvordan du bedst fortæller DIN historie på Instagram og bryder igennem med en klar rød tråd, som får dig til at skille dig ud fra mængden blandt mange smukke og inspirerende profiler. Hvordan du finder din niche - og ejer den med et dedikeret community som følge. Du vil gå fra workshoppen med en masse værktøjer og systemer, der kan give dig et fantastisk overblik – og gøre din tid på Instagram både nemmere og mere effektiv.

Du kan forvente at tage følgende med hjem fra kurset: 
 

- En klar viden om hvor du skal lægge dit fokus på Instagram i øjeblikket 
 

- Overblik over nyheder, trends og tendenser på Instagram
 

- Eksempler på effektive metoder til Instagram vækst i 2022 
 

- Viden om Reels trends - og hvordan du optager og redigerer Reels effektivt

Forudsætninger

Det er en fordel, hvis du allerede har en Instagram-profil og kender lidt til universet i forvejen. Dette er dog ikke et krav.

Andet

Medbring din telefon, hvis du vil teste nogle af de forskellige værktøjer og apps med det samme og download Instagram-appen på forhånd.

Om oplægsholderen

Camilla Stemann er grundlæggeren af kursus- og undervisningsvirksomheden i sociale medier, camillastemann.dk, hvor hun bl.a. har udviklet Instagram Akademiet, Influencer Akademiet og Instagramklubben. Camilla er uddannet cand.comm og har arbejdet professionelt med Instagram siden 2012. Derudover har hun blandt andet skabt mediet Copenhagenbyme, udgivet en bog, arbejdet som Head of Social i Klix Kommunikation og marketing manager for Yelp. Udover at rådgive store og små virksomheder underviser Camilla også fast på IBC Kolding, DJ, FAOD og DMJX.

Medlemmer af FreelanceGruppen i DJ samt medlemmer af Kreds 4 i DJ kan deltage.