Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Styrk Dit Mindset - For Velvære, Ro og Resultater

I et år, gennemsyret af usikkerhed, har det aldrig været vigtigere at holde hovedet koldt. Denne workshop leverer redskaber til at tæmme frygt og erstatte panik med proaktivitet, så du kan skabe ro og resultater og hvile i dig selv samtidig. Også når du må igennem kriser.

foto

Emil Agerskov

Hvornår

20. oktober 2020 10:00-16:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Kursuslokale Åen, Åboulevarden 31, Aarhus

Kan vi kontrollere vores ydre omstændigheder? Vi kan prøve, men vores frustrationer kommer ofte, når noget går anderledes, end vi havde forventet eller forestillet os. Vores indre omstændigheder kan vi til gengæld lære at mestre. Hvad vi føler, tænker og fokuserer på. 

I et år, der har været gennemsyret af usikkerhed, har det aldrig været vigtigere at holde hovedet koldt og få tæmmet vores frygt, så vi kan erstatte panik med proaktivitet. At forstå os selv, vores mind(set) og den indre abe, der nogle gange spænder ben for det, vi egentlig gerne vil have, være eller foretage os. 

Efter det intensive dagskursus 'Styrk Dit Mindset - For Velvære, Ro og Resultater', vil du have oparbejdet en grundig basisviden omkring hjernen, mindset og vaner og have lært nye teknikker til at tage styringen tilbage i både dit privat- og arbejdsliv. 

Kurset vil bestå af korte oplæg, og primært af dynamiske øvelser og gruppearbejde. På kurset vil du lære at finde hjem til din inspiration og styrke din selvtillid, og de eneste forudsætninger for deltagelse er, at du er åben for at prøve noget nyt, se dig selv i øjnene og træde lidt ud af din komfortzone.  

På kurset vil du:  

- Lære din underbevidsthed at kende og hvordan du kan omprogrammere den, baseret på de nyeste fund fra moderne hjerneforskning.  

- Få kendskab til hvilke påvirkninger, der trigger dig og din hjerne positivt og negativt - og hvad du kan gøre ved det.  

- Få indblik i forskellen på et lærende, nysgerrigt growth mindset og et fastlåst, kontrollerende fixed mindset, samt hvad du kan gøre for at fremme et growth mindset og få en sundere indre dialog.   

- Få forståelse af vanernes natur, og hvordan du skaber nye, varige vaner til glæde for dig selv og dine kolleger, medarbejdere, kunder m.fl.  

- Få en forståelse af dine tanker og dine følelser, og hvordan du bedst håndterer dem og omprogrammerer negativ til positiv.  

- Lære at tage beslutninger både med hjertet og hjernen.  

- Styrke din selvtillid og dit fokus.  

- Lære enkle mindfulness- og åndedrætsøvelser, du kan bruge fremover til at finde ro, styrke og grounding og behandle dig selv med kærlighed. 

Efter kurset vil du som kursist have nye, simple værktøjer, der vil kunne hjælpe dig og din karriere i lang tid fremover. 

Underviser på kurset er Simon Skipper, uddannet fotojournalist og empowerment coach fra Emographics/Tony Robbins Mastery University. Der er bl.a. hentet inspiration til dette kursus fra nogle af Tony Robbins' mest effektfulde øvelser og modeller, som har forbedret både liv og karriere hos millioner af mennesker.  
Simon Skippers mission er at hjælpe mennesker og organisationer med at være den bedste udgave af sig selv gennem inspiration og (selv)forståelse. Gennem knap et årti som selvstændig fotojournalist og nysgerrig på sin egen udvikling, deler Simon Skipper nu ud af sine personlige erfaringer gennem workshops og i sin coaching-praksis.  

Du skal afsætte 1-2 timer til forberedelse i ugen op til kursets afholdelse. 

  • Frist for afbud:  15. oktober 2020 

  • Frist for tilmelding: 13. oktober 2020