Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Skrivedans: Dans dig til et rytmisk sprog og få skriveglæden tilbage

Et godt sprog handler også om musikalitet, sanselighed og rytme. Skrivedans er for dig, der trænger til at genopdage sproget, finde nye veje til kreativitet eller har lyst til at arbejde med tekst på nye måder.

foto

Heidi Vesterberg, Canva

Hvornår

26. oktober 2020 10:00-15:00

Hvor

Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København Ø.

Pris

Gratis for medlemmer

Med kurset SKRIVEDANS kombinerer Heidi Vesterberg verdens nemmeste danseform GROOVE med kreative skriveøvelser og konkrete værktøjer til at skrive bedre og mere effektivt. Du bliver mere bevidst om, hvordan du får rytme, musikalitet og sanselighed i dit sprog. Du får også konkrete værktøjer, der lynhurtigt kan gøre en tekst bedre. Og ofte sjovere at skrive. 

Et kursus med fokus på kreativitet uden deadlines eller præstationskrav.

Underviser Heidi Vesterberg 
Selvstændig journalist, forfatter til fire bøger og bogrådgiver. Facilitator i danseformen GROOVE. Læs mere på: www.vesterberg.dk  
 
Praktisk info:  
Kurset kræver ingen forberedelse. Medbring behageligt tøj, du kan bevæge dig i og gerne et tæppe og en trøje, du kan tage over til dig. Der danses på bare fødder i en dansesal i København og bliver serveret sandwich til frokost. NB: På grund af corona danser vi med afstand, og skruer op for skriveøvelserne.