Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Sæt dig selv i spil

Et halvdags kursus, hvor du lærer at tjene penge på at bruge personlige oplevelser og erfaringer i dit arbejde som journalist – de faglige, de følelsesmæssige, de svære, de sjove og de triste.

Lisbeth Holten

Hvornår

04. juni 2024 13:00-16:00

Hvor

DJ - Medier & Kommunikation, Gammel Strand 50, 1202 København K

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Kursus

Kronikker, klummer, artikler, bøger, podcast – mulighederne er mange for at bringe dine egne personlige oplevelser og erfaringer i spil og tjene penge på dem. Både som udgangspunkt for din research eller til at skabe bringe dig selv direkte i spil i dine tekster: Personlige erfaringer dukker op på mange måder i journalistikken og kan berige med en særlig indsigt og gøre noget kompliceret mere identificerbart og nærværende. Ofte er journalister meget kvalificeret til at arbejde med emner, som de selv har erfaringer med: De opsamler automatisk mere viden om noget, de interesserer sig for, og de er en troværdig case, da den følelsesmæssige erfaring ikke kan afvises. Samtidig er der en række faldgruber i at bruge sig selv i sin journalistik, og dem lærer man at undgå.

Anna Bridgwater er journalist, forfatter til en lang række fagbøger og fiktionsbøger, og har mange års erfaring som skribent, magasinredaktør, tv-produktion og som underviser. 

Du skalvære medlem af FreelanceGruppen i DJ for at deltage. Deltagelse er gratis dog reserveres kr. 300 til no-show-fee, som fastholdes ved udeblivelse eller ved afbud efter fristen som er den 28. maj, kl. 13.00.