Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Sæt bevægelse på dine billeder

Sæt bevægelse på dine billeder med de to programmer Adobe Animate og After Effect. Vi bruger 5 dage i det nye år på at lære og træne.

foto

Bo Sørensen

Hvornår

25. august 2021 10:00-16:00

Hvor

Karen Mindes Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 Kbh SV Vis på kort

Pris

500 kr.

Lær at lave simple animationer og motiongraphics af dit grafiske arbejde i Animate og derefter give det et højere visuelt nivau i After Effects.  

De seneste år er Animate blevet mere populært og det er blevet markant lettere at efterbehandle Animate-animationer i After Effects. På dette kursus lærer du at bruge Animate fra bunden (du behøver ikke at kunne animere i forvejen), og efterbehandle  dine animationer i After Effects med forskellige avancerede effekter.  

Når du har taget Animate/AfterEffects-kurset vil du være i stand til at veksle ubesværet mellem de to programmer, så du kan lave effektfulde animationer og motiongraphics  på et højt niveau. 

Underviseren 

Peter Lopes Andersson er illustrator, animator og animationsinstruktør.  

Han er uddannet fra The Animation Workshop i 2010, og fra Den Danske Filmskole i 2016. 

Peter driver sin egen virksomhed ”Loonbox Films”, som blandt andet producerer animationer og infofilm. 

Han har over 10 års erfaring med Adobe Animate og After Effects. 

Brugerbetaling: 

Der er en mindre brugerbetaling på 500,- kr., og det forventes at du deltager i alle 5 undervisningsdage. Der er 4 dage i København og en i Aarhus. 

Udvælgelse: 

Kurset er først og fremmest for visuelle medlemmer der arbejder professionelt med grafik og billeder i forvejen, og som gerne vil videreuddanne sig. Du tilmelder dig som på andre kurser, men vil efterfølgende få et mindre spørgeskema, så vi sammensætter et godt hold. 

 

5 dage kl. 10-16:

Onsdag den 25. august 2021

Mandag den 6. september 2021

Mandag den 13. september 2021

Torsdag den 16. september 2021

Torsdag den 23. september 2021

HVOR? 

Karens Minde Kulturhus, 

Wagnersvej 19, 2450 Kbh SV. &

Afbud:

Bliver du forhindret i at komme, kan du frem til og med den 18. aug. 2021 melde afbud her. Herefter bedes afbud meldt til event@journalistforbundet.dk og deltagerbetalingen fastholdes.