Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Sælg din tid dyrt

Bruger du din tid optimalt? Og er du egentlig bevidst om, hvordan du får mest muligt ud af dine timer? Hvis du også gerne hæve din timeløn, så er dette kursus noget for dig.

foto

© Photographer Helga C. Theilga

Hvornår

16. september 2020 10:00-16:00

Hvor

Hotel Kong Arthur, Nørre Søgade 11, Kbh.

Pris

Gratis for medlemmer

Du synes måske, at du allerede er ret effektiv. Men er du nu sikker på, at du prioriterer din tid rigtigt? På dette kursus får du en unik prioriterings- og optimerings-model samt mulighed for at tilpasse modellen til din specifikke arbejdssituation. 

Ideen bag modellen er enkelt: Med udgangspunkt i, at vi alle (i løbet af vores arbejdsdag) både har 100 kroner i timen-timer og 5.000 kroner i timen-timer, vil dette kursus hjælpe dig med at gå alle dine opgaver igennem og sikre, at du i fremtiden vil have langt flere 5.000 kroner i timen-timer fremfor 100 kroner i timen-timer. Nyder det ikke lækkert? 

Modellen er inspireret af fra Perry Marshalls bog ”80/20 Sales and Marketing,” og videreudviklet specifikt til journalistiske freelancere af Pernille Garde Abildgaard, der er kendt for sin viden om personlig effektivitet samt 4-dages arbejdsuge. Modellen er oprindelig skabt for at forbedre markedsføring og salg via internettet, men ideen om at inddele sine timer i hvor meget de faktisk kan være værd, er en fremragende anledning (og metode) til at få kigget konkret på sine arbejdsvaner, sine overspringshandlinger og ikke mindst: Sine prioriteringer. Og det er præcist det, som dette kursus vil hjælpe dig med. 

Underviser: 
Workshoppens ankermand er freelancer Pernille Garde Abildgaard, der har udgivet tre bøger om personlig og kollektiv effektivitet, der skal skabe større livskvalitet og mere tid. Hun har selv arbejdet som freelancer i godt 8 år.  

På kurset vil f.eks. få indblik i følgende: 

  • Hvilke timer er dine 100-kroners timer? Og hvordan gør du dem til 5000 kroners timer? Eller måske til 10.000 kroners-timer? 

  • Sådan planlægger du din arbejdsdag, så du får mest muligt ud af dine ressourcer (og din tid og din opmærksomhed). 

  • Lær at prioritere dine opgaver – og vær sikker på at nå det vigtigste, og ikke kun det som haster (og måske slet ikke er vigtigt). 

Alle freelancere arbejder forskelligt og har forskellige opgaver. Derfor vil kurset tage udgangspunkt i hver kursists arbejdsopgaver og daglige prioritering af opgaver. Det vil sige, at du  - udover en præsentation af modellen - også får det modelleret så det lige præcis passer til DIG. 

Du kan med fordel tage kurset ”Effektiv freelancer med overskud” før dette kursus, men det er ikke et krav for deltagelse.

  • Frist for afbud:  14. september 2020 

  • Frist for tilmelding: 9. september 2020