Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Sælg din historie igen og igen

Lær hvordan du kan forvandle dine journalistiske produkter til et foredrag, du kan tjene penge på

Ivan Boll

Hvornår

16. maj 2024 10:00-16:00

Hvor

DJ - Medier & Kommunikation, Store Strand, Gammel Strand 46, 1202 København K

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Kursus

Søren Hebsgaard er uddannet journalist og en efterhånden en garvet foredragsholder. Søren har taget nogle af sine journalistiske produkter og forvandlet dem til en indbringende foredragsforretning, og i kurset her kan du lære, hvordan du kan gøre det samme. 

For eksempel blev to radiodokumentarer om børnesoldater i Uganda til foredraget “Kidnappet, skæv og bevæbnet”, mens en DR temalørdag om søvn blev til foredraget “Vågen i en uge”. 

Ikke mindst er Søren Hebsgaards SDU-speciale om smartphone-stress blevet til foredraget “Kunsten at fucke flere ting op på én gang”, som han holder på skoler og gymnasier over hele landet. 

På den måde kan foredragene både være en ekstra gevinst, som du kan få ud af det arbejde, som du allerede har lagt i dit produkt. Men det kan også være en planlagt indtægtskilde, som gør, at dit journalistiske projekt bliver økonomisk bæredygtigt til at starte med.  

På dette korte og intensive kursus tager du sammen med Søren Hebsgaard de første skridt til at tjene penge på at holde foredrag. Her vil han dele ud af tips og tricks til, hvordan du skruer et godt foredrag sammen, hvad der virker på scenen og ikke mindst: hvordan man får det solgt.

I løbet af dagen skal vi arbejde med 

- vores egne ideer til foredrag

- den gode titel, der sælger

- at forstå, hvad det er for en vare man sælger (ja, en vare!)

- hvordan man arbejder med dynamik i rummet

- hvordan man laver fede slides

- hvordan man kan bruge lyd og video som effektive virkemidler

- hvordan man kan bruge digitale afstemninger og andre slags interaktion

- hvordan man rent faktisk kommer i gang med at sælge

Du kan deltage uanset, om du aldrig har holdt foredrag før, eller om du bare godt kunne tænke dig at skærpe dit produkt og få solgt lidt mere.

Kurset er for medlemmer af FreelanceGruppen i DJ, og det er gratis at deltage. Der reserveres dog kr. 300 på din konto til no-show-fee, som fastholdes ved udeblivelse eller ved afbud efter fristen som er den 9. maj, kl. 10.00.