Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Pitch dit projekt

Lær at sælge det projekt, du brænder for. På dette halvdagskursus får du indblik i, hvad du absolut skal have med, når du skriver et pitch – hvad enten det drejer sig om artikler, temaer, bøger, podcasts eller andet – og hvad du for alt i verden skal undgå.

Lisbeth Holten

Hvornår

29. april 2024 13:00-16:00

Hvor

DJ - Medier & Kommunikation, Gammel Strand 50, 1202 København K

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Kursus

Et kursus om at pitche: Du har en idé, som du brænder for, men du skal trænge igennem til en redaktør. Her har du brug for et pitch, som vækker andres interesse – både den skriftlige pitch og den mundtlige elevatorpitch. På kurset lærer du:

  • Hvad skal der med i et skriftligt pitch?  Om genrer, titler og målgrupper
  • Hvordan koger man sit eget indhold ned til essensen i et pitch?
  • Hvordan præsenterer man sig selv?
  • Hvad skal med i den ultrakorte mundtlige elevatorpitch?

Et godt pitch kan ikke blot sælge dit projekt – arbejdet med et pitch er med til at skærpe projektet, så du selv arbejder mere præcist og målrettet med dit stof, uanset medie. Du kommer hjem med et færdigt pitch eller med byggestenene til et, samt de andre deltageres respons på din idé og deres pitch.

Kurset forudsætter, at du har et konkret projekt, som du gerne vil sælge ind eller finde samarbejdspartnere til – og som du gerne vil tale om på kurset.

Anna Bridgwater er journalist, forfatter til en lang række fagbøger og fiktionsbøger, og har mange års erfaring som skribent, magasinredaktør, tv-produktion og som underviser. 

Du skal være medlem af FreelanceGruppen i DJ for at deltage. Deltagelse er gratis, dog reserveres kr. 300 på din konto til no-show-fee, som fastholdes ved udeblivelse eller ved afbud efter fristen som er den 22. april, kl. 13.00.