Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Pimp din karriere – fra drømme til handlemuligheder til ”hvad gør du på mandag”?

Kurset tager udgangspunkt i dig selv, uanset om du er freelancer, fastlancer eller på vej mod job. For det handler om, hvad du vil, hvad du allerede kan, og hvad du gør – både inden for og uden for dine nuværende rammer.

Melissa Ørnstrup

Hvornår

28. marts 2022 10:00-16:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Kursuslokale Store Strand, Gl. Strand 46, 1202 København K.

Pris

Fra 200.00 kr.

Type

Kursus

Kurset er det stik modsatte af Brinkmanns Nej-hat – men samtidig det renset for varm luft og forfejlet coaching, som Brinkmann rettelig skyder på.

Som aktivist har jeg lært at kaste mig over det, som optager mig, og jeg nørder med det i månedsvis eller årevis, og alligevel opkvalificeret kommer ud igen med noget, jeg kan tjene penge på.

Som projektmager i bl.a. Gambia Media Support ved jeg, hvor meget der kan lade sig gøre, når først vi kan og vil have det til at ske. 

Som journalist er jeg sådan en Kom til sagen-person: Ikke så meget snak, der skal ske noget, og det skal batte noget. Vi skal arbejde struktureret, og vi går efter forandring. 

Og den forandring med at pimpe din karriere starter allerede på kurset. Du kommer ikke ud en med endnu en karriereplan, men du får en retning, en metode og en plan for, hvad du gør på mandag for at komme videre!

På kursets får du værktøjer til at gøre erfaring til viden, til at kortlægge den sti, du allerede går på, og til at se nye muligheder. 

Kurset stikker af i flere retninger – som er bestemt af, hvad I vælger som deltagere. Du beslutter selv, om du vil gå i en eller flere retninger, så du her og nu kan gå i gang med at montere alt det, som din karriere skal pimpes med.

Vi slutter dagen af med at tage ”På tur med Teori U”, hvor vi ser tilbage på den karriere, du drømmer om.

Om kursuslederen: Lars Møller har været freelancejournalist siden 1988 med en karriere, der stadig stikker af i nye retninger – og han har coachet freelancere, jobsøgende og nyuddannede i at pimpe deres CV og vejen frem mod nye opgaver eller jobs. Se mere på www.larsmoller.dk.

Bemærk at det er et heldageskursus, og der serveres frokost (som er inkluderet i prisen på kurset)