Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

ONLINE: Juleafslutning i Forfatterlounge

"Hvordan går det med bogdrømmene?" er temaet for årets sidste Forfatterlounge.
Savner du dine sjælefrænder og den kollegiale bogsparring i Forfatterlounge? Så kom med til lidt digital julehygge, hvor vi tjekker op på, hvordan vores bogprojekter og bogdrømme har det.

foto

Johannes Jansson, Wikipedia Her er et udvalg af de bøger, der har vundet Nordisk Råds Litteraturpris, de senere år. Måske kommer din drøm af en bog engang til at ligge her?

Hvornår

16. december 2020 15:00-16:00

Hvor

ONLINE

Pris

Gratis for medlemmer

2020 har været et meget specielt år for mange af os freelancere – nogle har skruet op for opgaverne, andre har været tvunget til at skrue dem ned, i coronaens tegn. Men hvordan er det gået med bogdrømmene, som også er en del af vores hverdag? Har der været tid og plads til dem – og hvordan ser 2021 ud?   

Traditionen tro julehygger Forfatterloungen i december, men for at gøre det lettere (og sikrere) at samles i år, rykker vi gløggen og klejnerne over på Zoom. I denne sidste mini-forfatterlounge, der kommer til at vare en time, bliver det deltagerne hver især, som er centrum, når vi uformelt deler erfaringer, tvivl og glæder over årets bogprocesser, og ser frem til et ukendt 2021.  

Måske vi endda kan give hinanden gode råd på vejen og udnytte det netværk af dygtige bogfolk, som udgøres af Forfatterloungens medlemmer? 

Så tilmeld dig årets sidste Forfatterlounge og glæd dig til at høre om dine kollegers bogdrømme!